El sociosanitari de Calella torna a tenir la qualificació de centre verd

(Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva)

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva confirma que no hi ha cap pacient amb positiu per coronavirus ingressat al sociosanitari de Calella, que torna a tenir la qualificació de centre verd. En els últims quatre dies s’ha donat l’alta a l’únic resident que hi havia, que ha negativitzat. A l’Hospital de Calella hi continuen havent persones ingressades, un total de 13, i s’hi ha produït una defunció.

En els últims quatre dies, s’han registrat 8 nous positius per Covid al Sant Jaume de Calella. A més, s’han donat 3 altes, una de les quals és un trasllat a un altre centre sanitari per atendre les necessitats del pacient. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha confirmat 1 defunció.

El sociosanitari ja no té cap cas actiu de coronavirus i per aquest motiu el centre torna a ser qualificat de verd.

L’organisme informa que té 1 dels seus professionals en aïllament per la Covid.

Els indicadors epidemiològics de Calella

Continuen fluctuant les dades relatives a la incidència de la Covid a Calella. Les últimes que ha facilitat el grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, d’aquest dilluns, són les d’un risc de rebrot que torna a estar un un nivell molt alt amb 398,96 punts i una taxa de reproducció de l’epidèmia que s’ha disparat fins el 2,11.

En els últims 7 dies s’han diagnosticat 29 casos de coronavirus. L’acumulat de dues setmanes arriba als 37 casos.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *