L’Espai Jove programa tallers i sortides per fer activitats d’aigua i d’aventura durant l’estiu

Foto: Water Sports Centre

S’han obert les inscripcions per participar a la programació “Aquest estiu, ACTIVA’T” que ha organitzat l’Espai Jove per als mesos de juliol i agost. El recurs municipal proposa activitats de lleure i de jocs d’aigua per a tots els joves de Calella que tinguin a partir de 12 anys. Les places són limitades i cal apuntar-s’hi prèviament.

Les activitats començaran aquest divendres 2 de juliol amb un taller de cuina sense pares i acabaran el 13 d’agost, quan es farà la festa final amb música, ball i pica-pica. Es faran a l’Espai Jove de Can Saleta i es combinaran amb sortides per realitzar jocs d’aigua i d’aventura.

Les inscripcions s’han de fer presencialment a l’Espai Jove, de dilluns a divendres, de 16 a 20h. Cal presentar un document d’identificació oficial i la targeta sanitària.

La regidora de Joventut, Cindy Rando, ha dit que la iniciativa està oberta a tots els nois i noies de Calella, siguin o no usuaris habituals de l’Espai Jove.

Aquesta és una programació per a tot el jovent de Calella, sense distincions. Lògicament, els que venen a l’Espai Jove ho tenen més a mà (…) No hem posat data límit per tancar inscripcions, sinó que a mesura que es vagin omplint s’anirà informant.

La programació “Aquest estiu, ACTIVA’T” inclou nou activitats durant el mes de juliol i quatre per al mes d’agost. Les sortides estan subvencionades per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Calella.

Un taller de cuina sense pares (gratuït), sessió de volei platja (gratuït), tarda de jocs d’aigua a la terrassa de Can Saleta (gratuït), sortida amb octopus i caiac del Water Sports Centre (10 euros), taller de còctels saludables (gratuït), sortida al Water World de Lloret de Mar (11 euros – menors de 17 anys / 19 euros – majors de 17 anys / inclou entrada i transport), scape room (gratuït), platja i iniciació a l’escalada (gratuït), sortida a l’skatepark de Pineda de Mar (gratuït), sessió amb personal trainer (gratuït), sortida a l’Humor Amarillo de Duaka Aventures (22 euros – inclou entrada i transport), sortida al part aquàtic d’inflables de la Platja de Garbí (gratuït) i la festa final amb música, ball i pica-pica (gratuït).

Consulta la programació al detall:

programa estiu jove

Fins el 13 d’agost, l’Espai Jove seguirà funcionant segons l’horari habitual: de 16 a 18h com a aula d’estudi, i de 18 a 20h com a punt de trobada. Només tancarà els dies en què hi hagi programada una sortida.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *