Set estudiants calellencs treuen més d’un 9 a les PAU

Selectivitat 2020

Set alumnes de segon de batxillerat dels centres educatius calellencs han rebut menció d’honor en les Proves d’Accés a la Universitat. Una distinció que atorga el govern de la Generalitat als estudiants amb una nota igual o superior a 9. Es tracta de quatre alumnes de l’institut Bisbe Sivilla i tres de l’Escola Freta. Segons els centres educatius calellencs la gran majoria d’estudiants han superat la selectivitat i amb nota. Els alumnes de l’Escola Pia, Freta i el Bisbe han tret una mitjana superior a la catalana i han fregat prop del 100% d’aprovats.

Des de l’institut Bisbe Sivilla, la seva directora, Eva Sánchez, ha fet una valoració molt positiva de les proves d’aquest 2021, tant com a centre organitzador com a nivell de resultats. Dels 42 alumnes que van presentar-se, tots han aprovat i amb nota. De fet, quatre noies, tres del batxillerat científic i una del social han aconseguit una menció d’honor. 

Ha estat unes proves molt positives. Ha anat molt bé. Presentàvem 42 alumnes i tots han aprovat i amb una nota més alta que la mitjana de Catalunya. La catalana és de 6,8 i la nostra 7,2, per tant mig punt per sobre. A més, també tenim 4 alumnes amb menció d’honor i això és un orgull per nosaltres.

A l’Escola Pia també han aconseguit el 100% d’aprovats i tornen a situar la mitjana per sobre de la catalana. El coordinador de batxillerat del centre, Joan Gallart, ha exposat que enguany, igual que el curs passat, ha estat un any complicat, però que la implicació de l’alumnat i les ganes, han fet que la selectivitat hagi tornat a anar molt bé.

Aquest any presentàvem 15 alumnes i la valoració que fem és molt positiva. No només hem aconseguit el 100% d’aprovats, sinó que ens hem situat per sobre la mitjana catalana. Estem molt contents perquè era un any complicat, encara que no fos tan atípic com l’anterior.

Dels 64 alumnes que va presentar l’Escola Freta, 62 han aprovat la selectivitat, a més, 3 han rebut també menció d’honor. Des del centre també es mostren molt satisfets amb els resultats i amb una mitjana de 6,88.

A Catalunya també la gran majoria d’estudiant de la prova general, 31.531, han superat la selectivitat, un 96,77% del total. Ho han fet amb una nota mitjana de 6,848. En la fase general l’assignatura amb una nota mitjana més elevada ha estat història amb un 7,07. I en la fase específica, economia d’empresa, ha estat l’examen amb millor puntuació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *