L’associació de veïns Calella Centre proposa ubicar un Centre Cívic al Mercat Municipal

Imatge d'arxiu

Manuel García, president de l’associació, considera que aquest espai és hores d’ara infrautilitzat. Afirma que es podria construir un pis al damunt i ubicar aquest servei. Manuel García, ha posat aquesta proposta sobre la taula en una entrevista al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV, en qual també ha parlat de les properes eleccions municipals. El president de l’associació Calella Centre considera que Podem hauria de fer un pas enrere i demanar el vot per Calella en Comú per no dividir el vot d’esquerres.

El president de l’entitat veïnal diu que cal defugir d’ubicar equipaments ciutadans per sobre de la carretera perquè és una barrera arquitectònica, sobretot per a persones grans. En aquest sentit, ha demanat un Centre Cívic i pensa que la millor ubicació és el Mercat Municipal.

Ara mateix tenim la planta baixa i el 75% està ocupat per un bar i tres parades amb un futur més aviat negatiu, no? Els mercats, sinó s’ha tingut molta cura en posar-los en un entorn comercial, tenen un problema greu.

Manuel García ha explicat que s’ha reunit ja amb algunes de les formacions que es presenten a les properes eleccions municipals. Concretament amb ERC i Cs. El responsable veïnal ha aprofitat per recomanar a Podem que es retiri de la cursa electoral local i demani el vot pels Comuns, que a Calella es presenten per separat perquè no van arribar a una acord. García creu que així es podria construir una alternativa d’esquerres a l’actual govern municipal.

Veig el tema complicat, encara no tinc clar, tot i que els companys de Podem segueixen mantenint el seu criteri i ja està decidit que es presentin a les eleccions municipals com a grup. Espero i confio perquè es podem retirar com a grup. Jo veig una majoria d’esquerres i de progrés a Calella, és molt possible, però en dividir el tema els perjudicarà.

Manuel García ha fet un repàs al que segons l’entitat són temes pendents a Calella, des de la necessitat de places d’aparcament per a residents a preus assequibles fins a la renovació de l’Hospital Sant Jaume. García ha tornat a mostrar la seva disconformitat amb el projecte del Pàrquing 2 de l’Hospital per ubicar un supermercat ALDI i possibilitar, si des de Salut es dona el vist-i-plau, la seva ampliació. García diu que la ubicació del CAP en aquest terreny sobre un establiment d’alimentació és incompatible per raons de seguretat i de mobilitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *