Esquerra convoca l’assemblea de votació del cap de llista per a les municipals

Imatge d'arxiu

Esquerra culminarà aquest dissabte el procés d’elecció de la persona que encapçalarà la seva candidatura a les eleccions municipals del maig del 2023. S’ha convocat l’assemblea de votació perquè els militants i simpatitzants escullin i, segons ha informat el partit, tenen una opció que ja ha rebut l’aval de l’executiva. És Xavier Ponsdomènech, que és l’actual portaveu del grup municipal republicà i regidor i cap de l’oposició des del 2019.

L’executiva d’Esquerra ha aprovat avalar Xavier Ponsdomènech com a candidat a l’alcaldia de Calella a les eleccions municipals del maig del 2023. I l’assemblea de militants està convocada per aquest dissabte 5 de març per fer la votació. Segons informa el partit, és l’única candidatura a encapçalar la llista que s’ha formalitzat.

En el cas de ser ratificat, Ponsdomènech repetiria optant a l’alcaldia de Calella. A les últimes eleccions del 2019, les primeres en què es va posar al capdavant del projecte d’Esquerra, el partit va ser la segona força més votada amb el 22,75% dels suports, a només 461 vots de la guanyadora de les eleccions.

Ponsdomènech és l’actual cap de l’oposició a l’Ajuntament de Calella. Empresari del món del tèxtil, s’ha significat per la seva implicació amb el moviment independentista. Va ser el portaveu de l’ANC-Calella per la Independència i membre del secretariat nacional de l’entitat, col·laborador de la primera consulta d’Arenys de Munt i coordinador local del 9-N i, posteriorment, de la Via Catalana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *