L’Ajuntament impulsa la campanya ‘Fem-ho bé’

Foto: (Ajuntament de Calella)

Tal com indica l’alcalde accidental, Marc Buch, la intenció és reforçar les actituds cíviques de la ciutadania. Així és com, els calellencs podran veure pels carrers de la ciutat banderoles que recorden de quina forma ens hem de comportar per aconseguir una bona convivència. A més, han volgut que les persones que representin aquest civisme siguin calellencs com la Maria Pera, d’Oncolliga; l’Ilias Regragi, president del Club d’Atletisme de Calella; o la Maren Fannami, presidenta de l’Associació de Dones Africanes de l’Alt Maresme.

Els carrers de Calella ja onegen les banderoles que l’Ajuntament hi ha col·locat amb el lema ‘Fem-ho bé’. La intenció d’aquesta campanya és recordar la ciutadania que hem de ser cívics i respectar el nostre entorn per aconseguir una bona convivència. Així ho ha expressat l’alcalde accidental de Calella, Marc Buch.

És una campanya de civisme en què demanem a tota la ciutadania que respecti l’entorn i que siguin el màxim de cívics possibles perquè al final, doncs, cal cuidar la via pública. I, cuidar la via pública implica el respecte a tothom. La majoria de la ciutadania és extremadament cívica, però sempre hi ha aquella minoria que no ho és i que ens perjudica molt a tots. És en aquest forat on volem fer arribar el missatge perquè les coses ben fetes són més fàcils.

Aquesta campanya s’ha distribuït per tota la ciutat i compta amb la col·laboració de 7 calellencs encarregats de traslladar el missatge. Ells són la Maria Pera d’Oncolliga; la Raquel Nogué, de la Colla de Geganters i Grallers de Calella; en Quim Botey, de Foto-Film Calella; la Clàudia Mateo, de Pubillatge; la Sílvia López, de l’Aula d’Extensió Universitària; l’Ilias Regragi, president del Club Atletisme de Calella i la Maren Fannami, presidente de l’Associació de Dones Africanes de l’Alt Maresme. Tal com indica Buch, són persones compromeses socialment amb la ciutadania.

Les persones que hi surten són calellencs que estan al capdavant d’entitats. Per tant, són persones que ja tenen un compromís molt important amb la ciutat i un compromís, també, social. Són reconegudes per tothom i entenem que el missatge és molt més potent si són elles qui el poden donar perquè són exemple de la seva actitud cívica.

Entre les accions que volen reivindicar hi ha el foment del reciclatge, la recollida dels excrements dels animals de companyia i promocionar el respecte a tothom.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *