A l’espera dels resultats de l’autòpsia dels dos cadàvers trobats ahir a Susqueda

Foto: David Borrat

Tot apunta, a l’espera de la confirmació oficial amb els resultats de l’autòpsia i els proves genètiques en mà, que serien els de la parella del Maresme que va desaparèixer allà el passat 26 d’agost.

El cap de l’àrea d’investigació de persones desaparegudes, Jordi Domènech, ha explicat als mitjans que el descens del nivell de l’aigua va permetre a la unitat subaquàtica trobar els dos cossos: un surant a l’aigua i l’altre en una de les parets del pantà.

No va donar més detalls sobre els cossos i si presentaven senyals de violència o no perquè el jutjat que instrueix el cas ha decretat el secret del sumari. Algunes informacions periodístiques donen per fet que sí. Catalunya Ràdio explica avui que un dels cossos, el del noi, s’ha trobat amb les mans lligades, i l’altre, el de la noia, amb signes evidents d’un cop al cap.

La investigació continua oberta i els Mossos treballen amb tres hipòtesis: que es tracti d’un homicidi, d’un accident o d’un suïcidi.

La parella, de 21 i 23 anys, veïns de Cabrils i Arenys de Munt, va marxar de vacances el 24 d’agost i van informar que anirien per la zona del pantà de Susqueda i per la Costa Brava per fer caiac. Després de no tenir notícies seves, al cap de dos dies, la família en va anunciar la desaparició.

El dispositiu de recerca activat pels Mossos d’Esquadra des del 27 d’agost havia donat pocs resultats fins ahir. La primera pista es va trobar el mateix dia, amb la troballa del caiac que duia la parella. Estava mig desinflat en un lateral del pantà i amb pedres per sobre. Un dia més tard, els bombers van localitzar al fons de l’aigua el seu cotxe. Res a l’interior, només una pedra sobre els pedals que no es va poder determinar si hi va entrar casualment o algú la va posar per prémer l’accelerador i fer caure el vehicle a l’aigua.

Després d’inspeccionar i recollir indicis, ahir es va fer l’aixecament dels cadàvers per traslladar-los al dipòsit i avui portar-los a l’Institut de Medicina Legal per fer l’autòpsia. Els agents esperen que això ajudi a aclarir el cas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *