Un català i una holandesa guanyen el Catalunya Open de dards 2016

Hi han participat 200 esportistes, entre homes i dones, dels quals cal destacar el notable increment en un 35% de la participació femenina.

Aquesta cinquena edició ha estat la més internacional de totes, amb més de 18 nacionalitats diferents representades amb esportistes arribats principalment dels països bressol de l’esport dels dards com Anglaterra, Bèlgica i Països Baixos. També han estat nombroses les delegacions vingudes de Dinamarca, Suècia, Espanya i Xipre. Catalunya ha estat un any més la nacionalitat que més participants hi ha aportat.

La cinquena edició del Catalonia Open Darts s’ha celebrat a Calella, a l’antiga fàbrica Llobet-Gurí, un dels múltiples espais del que és aquest any la Vila Europea de l’Esport 2016. Un any més es manté com la competició de dards amb punta d’acer més important de la Península i una cita clau per als millors esportistes del món, que aprofiten la cita catalana per assolir els darrers punts de la temporada per accedir al Campionat del Món i també classificar-se per al Masters Mundial.

Hem de destacar un bon paper dels esportistes catalans, tant al quadre masculí com al femení, i per segon any consecutiu un esportista català s’ha proclamat campió.

Martin Martí i Sharon Prins s’han proclamat campions del 5è Catalonia Open i han assolit classificar-se per al prestigiós Masters Mundial 2016 que es celebrarà a Londres el proper desembre.

Al quadre femení la defensora del títol i Campiona regnant del Catalonia Open, Sharon Prins, dels Països Baixos, es va imposar a la màxima favorita, i cap de sèrie número u, la seva compatriota Aileen de Graff, tercera al Rànquing Mundial. Podem escoltar en declaracions a Ràdio Calella TV a Sharon Prins, exposant que ha guanyat un bon campionat i que l’any que ve, si pot, tornarà a Calella a defensar el títol.

Pel que fa el quadre masculí el català Martin Martí va imposar-se a la final masculina que es va jugar al millor d’11 jocs al 501 Doble Out (tancant en doble). A l’última ronda el seu rival va fallar i Martí no va perdonar i va encertar el dard al doble 8 que li va donar la victòria final i el seu primer títol internacional en punta d’acer.

La competició és organitzada per la Federació Catalana de Dards i puntuable per al Rànquing Mundial de la Federació Mundial i també del Rànquing de l’Organització Britànica de Dards, que és la que classifica els esportistes per al Campionat del Món Individual.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *