A partir d’avui es poden obtenir les entrades per visitar la fàbrica de les joguines dels Reis de l’Orient

trenet màgic

Melcior, Gaspar i Baltasar tenen previst muntar el seu camp de treball màgic a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, on prepararan els regals i les joguines que portaran la nit del 5 de gener a totes les cases de Calella. Per culpa de la pandèmia, la nit de Reis no serà com l’hem viscut sempre, no hi haurà la cavalcada ni la recepció a l’Ajuntament; però tampoc l’entrega de les cartes que fan els nens i les nenes amb tota la il·lusió del món. És per això, que se les han enginyat perquè els puguin visitar i veure’ls a la seva fàbrica de les joguines, que per primera vegada han traslladat a Calella per assegurar-se el repartiment malgrat totes les restriccions sanitàries. Serà del 2 al 5 de gener, en horari de matí i tarda. Els tiquets es podran retirar al portal entrapolis.com a partir de les 13h.

El col·laborador reial Josep Grima ha avançat que els patges de Ses Majestats s’encarregaran de vetllar pel compliment de les mesures de seguretat a l’entrada i dins de la fàbrica de les joguines. Els Reis han donat instruccions perquè sobretot es controli l’aforament.

Hi hauran punts de desinfecció, control de temperatura a l’entrada; però la mesura més important és l’aforament. La sala té un aforament de 1.500 persones però, per cada torn, i amb reserva prèvia, només es permetrà l’entrada de 8 famílies de 6 membres com a màxim, a excepció de les bombolles ampliades. Un cop dins, les famílies no coincidiran.

La visita a la Fàbrica de les joguines es podrà fer del 2 al 5 de gener, en torns de mitja hora d’11 a 13.30h i de 17 a 19.30h.

Els tiquets màgics es podran retirar a partir de les 13h d’avui dilluns 21 de gener a través del portal entrapolis.com. Amb tot, Ses Majestats han volgut que s’habiliti un punt físic per garantir l’accés de tothom. Serà els dies 28 i 29 de desembre al teatre de la Sala Mozart, de 17 a 21h.

Demanem que es reservi aquest espai presencial per a la gent que no possibilitats de fer-ho per Internet. No ens agradaria que ningú es quedés sense tiquet, i menys per un fet com aquest.

El col·laborador reial ha avançat que Ses Majestats tenen previst iniciar el seu viatge amb el tren màgic fins a Calella l’1 de gener, per ser aquí l’endemà i començar a rebre les visites les famílies. Ho faran a la fàbrica on es prepararan les joguines i els regals que repartiran la nit del 5 de gener a totes i cadascuna de les cases del món. Com tot el que els envolta, l’espai també serà molt màgic.

Dins es podrà veure com Ses Majestats preparen les joguines en aquest tren que han muntat, i com s’organitzen per fer-ne el repartiment per la canalla de tot el món.

Els Reis de l’Orient han previst que el mateix dia 5 de gener, al capvespre, els visiti l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, per fer-los l’entrega de la clau màgica que permet entrar a totes les cases de la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *