Calella x La Marató actualitza la xifra de recaptació: 1.825,70 euros per a la lluita contra la Covid

marató tv3

La Marató per la Covid ha recollit més de 10 milions d’euros. Una xifra del tot excepcional i que es donava a conèixer ja de matinada, després de sumar els donatius arribats de totes i cadascuna de les poblacions del país. Entre elles, també de Calella, que malgrat les restriccions que ha imposat la pandèmia, ha pogut dur a terme algunes accions per ajudar a fer més gran la bossa per finançar la investigació i la recerca mèdica sobre la Covid-19. Calella x La Marató ha aconseguit 1.825,70 euros, que és la xifra actualitzada però no la definitiva. Perquè s’espera que pugui augmentar en les pròximes setmanes.

Caldrà afegir-hi la recaptació de les representacions solidàries del musical Mamma Mia! que l’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc) farà el mes de febrer a la Sala Mozart. I fins el 20 de gener es podrà continuar fent donatius a les guardioles que s’han repartit pels comerços de Calella.

Serà a partir de llavors quan es podrà tancar la xifra definitiva de la recaptació de Calella x La Marató. La provisional arriba als 1.825,70 euros, molt per sota de la que s’ha aconseguit en anteriors edicions, però cap d’elles tan excepcional com aquesta. I això perquè bona part de les activitats que s’acostumaven a celebrar finalment s’han cancel·lat per qüestions de seguretat sanitària.

Aquí s’hi compten els diners de les mascaretes solidàries que es van posar a la venda al preu de 4 euros, havent-ne fet una tirada de 300 unitats, que es van esgotar dissabte al migdia. També la recaptació obtinguda per les iniciatives d’Oncolliga Calella i de l’ANC-Calella per la Independència, i la de les guardioles.

Durant el programa especial de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es van poder escoltar desenes de testimonis de malalts de Covid, joves i persones grans, que alertaven de la gravetat de la malaltia i de la importància de seguir al peu de la lletra totes les recomanacions de les institucions sanitàries per evitar el contagi i la propagació del coronavirus. Més ara que es troba en fase d’expansió i que estem a les portes de les festes nadalenques, quan haurem de prendre més precaucions que mai.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *