A Sant Pol de Mar, la Festa Major de Sant Jaume ja està en marxa

Aquesta nit s’hi donarà el tret de sortida oficial amb el Pregó, aquest any dedicat al 60è aniversari del Centre Cultural. Després brindis de Festa Major i música a l’envelat de la platja, on s’hi viurà la segona nit d’actuacions. Ahir hi va haver la Nit Jove amb Atzagaia, Ebri Knight i Pulmón Beatbox.

L’orquestra Saturno i la Principal de la Bisbal obriran les pròximes dues nits a l’envelat de Festa Major de Sant Pol de Mar, aquesta nit i demà dissabte. El grup de versions Band the Rock i Tapeo Sound System seran els encarregats que el públic aguanti fins a veure sortir el sol.

L’alcaldessa Montserrat Garrido detallava ahir alguns dels principals actes de la programació de la Festa Major de Sant Jaume, una de les més participades pel jovent de l’Alt Maresme. “Per als petits la festa de l’escuma, els inflables i els Gegants, i les festes infantils. Per als joves, el Cercatasques o la Nit Jove; i per als grans, el concert de La Principal de la Bisbal, els sopars solidaris, el concurs d’arrossos, la nit de les Pubilles i la trobad d’esbarts dansaires o els castells. I per a petits, mitjans i grans, la novetat és el tobogan d’aigua”, va comentar Garrido.

La Festa Major de Sant Jaume de Sant Pol de Mar s’allargarà fins dimarts 25 de juliol, amb el castell de focs artificials posant-hi el colofó final.

Aquest diumenge, i sota l’organització de l’associació Amics de les Arts, se celebrarà la Fira d’Art i Artesania pels carrers Nou i Tobella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *