El Club Tennis Calella celebra la seva diada social amb les 12H de tennis i pàdel

El Club Tennis Calella celebra aquest dissabte les 12 hores de tennis i pàdel. L’activitat lúdic-esportiva comença a les nou del matí i està plantejada com una diada social dels membres del club.

El director esportiu del Club Tennis Calella, Josep Lluís Pozo, ha explicat que la competició es posa en marxa a les 9 del matí amb partits entre dos equips, el vermell i el blau, per on hi passen des de nens de 8 anys fins als seus avis de 70 anys.

Les 12 hores de tennis i pàdel s’acabaran a les 21 hores amb un sopar de germanor. Hi ha prevista la participació d’una cinquantena de persones.

Josep Lluís Pozo ha aprofitat per recordar que el Club Tennis Calella compta amb l’escola que funciona des del setembre fins al juliol. A més, enguany es repetirà l’experiència que es va posar en marxa l’any passat en col·laboració amb l’Ajuntament per tal que els nens i nenes de Calella d’entre 5 i 8 anys puguin aprendre a jugar a tennis de manera gratuïta al llarg de tot el curs. Enguany han participat una desena de nens, segons Pozo.

El Club Tennis Calella ofereix 20 places per aquest curset gratuït destinat als més petits.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *