[AMPLIACIÓ] Accident de trànsit amb senglar implicat deixa quatre persones ferides

La presència d’un porc senglar a la via s’apunta com la causa del sinistre amb ferits que va tenir lloc anit a la sortida de la C-32, al terme municipal de Calella. Tres persones van patir ferides greus i una va resultar crítica, totes elles ocupants dels vehicles implicats, que van ser ateses en un primer moment per ambulàncies medicalitzades i posteriorment traslladades a diversos centres hospitalaris.

L’accident va tenir lloc pels volts de les 21.30h al vial de sortida de la C-32 per un xoc frontal entre dos turismes, arran de la irrupció d’un porc senglar a la calçada.

Les persones ferides, totes ocupants dels vehicles, van haver de ser ateses al lloc dels fets i després traslladades a diversos centres hospitalaris: tres amb pronòstic greu i una quarta, crítica.

En l’emergència hi van intervenir quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van haver d’excarcerar dues persones que havien quedat atrapades dins dels vehicles.

En aquest mateix punt de la via, ara farà un any, s’hi va produir un altre accident de trànsit amb les mateixes característiques. Tres porcs senglars van creuar la calçada i un turisme i una motocicleta van topar quan intentaven esquivar-los. En aquella ocasió, el sinistre va deixar tres persones ferides.

Com hem de reaccionar si ens trobem un senglar enmig de la carretera?

Davant l’auge d’accidents de trànsit amb senglars implicats, els experts donen alguns consells sobre conducció per minimitzar riscos al volant. Des de l’autoescola Via Lliure, Jaume Torrent indica que la millor decisió és reduir la velocitat perquè l’impacte no tingui grans conseqüències. En cap cas, donar un cop de volant o frenar en sec, perquè això podria provocar un accident amb els altres vehicles en circulació.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Enric ha dit:

    Cal reduir la velocidat els vehicles van a una velocitat desproporsionada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *