Calella ja té els nous Hereu i Pubilla canins

pubilla_hereu_canins

Aquest diumenge hem conegut qui és la nova Pubilla i el nou Hereu caní. Es tracta d’una petita chihuahua i un American bully que han sortit a l’escenari ben contents per donar-se a conèixer davant de la resta de gossos que han participat a la desfilada i exhibició canina popular.

De fet, a la plaça de l’Església hem pogut veure una trentena de gossos participant d’aquesta iniciativa que impulsa el Centre Caní Pedracastell i que cada any compta amb més participants. A banda dels gossos de particulars, també s’han pogut veure alguns de la protectora que estan en adopció.

Al final de l’acte es van lliurar els premis en diferents categories com ara al gos o gossa més fashion, al més hippie, al més gran, al més simpàtic o al més obedient, entre altres.

Com ja ve sent una tradició, durant aquesta activitat també es van poder veure en acció els 4 K9, els gossos policia de la Unitat de Calella. Uns gossos que donen suport als agents en tasques de seguretat ciutadana, en la detecció d’estupefaents i en la recerca de persones desaparegudes en situacions d’emergència.

La desfilada canina compta amb el suport de l’Ajuntament de Calella i dels Amics dels Animals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat