Aconsegueix el bo turístic de 150 euros per recórrer Catalunya

20180104_turisme.png_2109502325

Estalviatge.cat és l’última campanya que ha llançat l’Agència Catalana de Turisme per a la reactivació econòmica del sector. Hi destina una partida d’1,5 milions d’euros i serà vigent de l’1 de març al 29 d’abril, exceptuant el període de Setmana Santa. Consisteix en la distribució de bons turístics d’un valor màxim de 150 euros per a les persones residents a Catalunya que contractin un viatge combinat (allotjament i servei complementari) en alguna de les agències adherides. A Calella són tres: Oen Tours, Viatges Perla Tours i Viatges Tauro. Els tràmits s’han de fer online.

La Generalitat vol animar el turisme de proximitat més enllà de la Setmana Santa oferint descomptes per a les persones que contractin escapades per Catalunya entre l’1 de març i el 29 d’abril, excloent els dies entre el 9 i el 19 d’abril.

El bo turístic es podrà obtenir a partir del 28 de febrer. Com? Cal inscriure’s a la plataforma estalviatge.cat per obtenir el codi promocional que es podrà formalitzar en un màxim de 5 dies en una de les agències adherides a la campanya. La bonificació serà del 50% de la factura del viatge, amb un màxim de 150 euros. Els requisits són ser major d’edat i haver contractat un paquet combinat amb allotjament i almenys un servei complementari, que pot ser el transport, el lloguer de vehicles, o activitats i entrades a museus o concerts.

A Calella s’hi han sumat tres agències de viatges, que celebren l’impuls de la iniciativa també com a revulsiu del seu propi sector després de dos anys de moltes dificultats per la pandèmia. Ho explica Marc Moreno, de Viatges Tauro.

És una cosa fantàstica i s’hi ha de donar suport. I dir a tothom que una bonificació de viatge de 150 euros són diners. Encara que es contracti un hotel, es llogui un hotel i compris una entrada. Simplement amb això, és un gran cop de mà per a tots.

La iniciativa compta amb una inversió d’un milió i mig d’euros i preveu arribar a cobrir un mínim de 10.000 reserves.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *