Calella Artesana sorteja un coixí i una manta de ganxet amb motiu del 25N

El nou local de Calella Artesana serà l’espai de referència i de trobada de l’entitat sense ànim de lucre, que té una una clara vocació solidària. Està ubicat al número 34 del carrer Bruguera i s’inaugurarà aquest dissabte 18 de novembre (17h). A més, els permetrà organitzar tallers i exposicions de les seves creacions, com per exemple, el coixí i la manta de ganxet que han teixit amb motiu del 25N.

El coixí i la manta són creacions col·lectives en les que hi han participat diverses persones vinculades a l’entitat, com a resultat de les últimes ganxetades que s’han realitzat. Se’n fan quatre al llarg de l’any, i sempre amb un objectiu solidari.

En aquesta ocasió, donar suport al servei municipal d’informació i atenció a les dones víctimes de violència masclista o que pateixen situacions de vulnerabilitat (SIAD), que està ubicat a les dependències de la Fàbrica Llobet-Guri.

Se’n farà un sorteig amb motiu del 25N, el Dia Internacional per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, entre les persones que comprin una de les butlletes de participació a canvi d’un donatiu de 2 euros. Per això, Calella Artesana compta amb la col·laboració de diversos establiments de la ciutat: Perruqueria Montana, Perruqueria C.G, Innova’t Estilistes, La Cassola, Cadena 88 Brico Calella, Llibreria El Faristol, Tintoreria Morell i Carniseria Montse i Eva.

Les dues creacions es podran veure al nou local del carrer Bruguera, que s’inaugura aquest dissabte 18 de novembre.

El local està obert a tothom que vulgui col·laborar o fer coses. Dissabte també tindrem exposada la manta i el coixí (…) Fins ara estavem molt limitats per no tenir seu, ara anem a totes. Tenim previst fer classes d’iniciació al ganxet, que és el que ens demana molta gent.

Tere Ramos, Hèlia Tresserras, Francesc Grau i Judit Grau ho van explicar ahir al programa LA CIUTAT. Calella Artesana està dedicada ara a preparar les labors per La Marató, i continua teixint els barretes pels nadons de l’Hospital Sant Jaume.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *