Salut atura la investigació sobre la mort de la nena de 8 anys a l’hospital de Blanes

La investigació oberta pel departament de Salut de la Generalitat per esclarir les causes de la mort d’una nena de 8 anys a l’hospital de Blanes ara fa dos mesos ha quedat paralitzada després que la família de la nena hagi presentat una denúncia als Jutjats de Blanes. Així ho ha confirmat un portaveu del departament de Salut a Ràdio Calella Televisió.

Segons un portaveu del departament de Salut, la llei no permet que hi hagi obertes al mateix temps una causa administrativa i una de judicial pel mateix motiu. La via penal preval sobre l’administrativa i només quan s’esgoti el procediment judicial es podrà tornar a obrir des de Salut l’expedient informatiu que havia posat en marxa la Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària per aclarir les causes de la mort d’una nena de 8 anys el 22 de gener a l’hospital de Blanes.

Recordem que el cas de la mort d’aquesta nena el va denunciar el sindicat CCOO, que assegurava que la menor havia mort després d’esperar durant quatre hores una ambulància pediàtrica per al seu trasllat de Blanes a Girona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *