Acord per al nou festival de música i arts escèniques de l’Alt Maresme

Nits d’Estiu, aquest agost als terrenys de La Llàntia, a la platja dels Pins, compartits per Pineda de Mar i Santa Susanna, és el nou festival que vindrà a omplir el buit de l’ARTS d’Estiu, que l’any passat es va cancel·lar per falta de permisos. Ho ha avançat aquest matí Ràdio Pineda, que confirma l’acord entre la promotora The Project i els dos ajuntaments de l’Alt Maresme per tirar-ne endavant l’organització. Dilluns se’n donaran els detalls en una roda de premsa, a la que s’hi preveu l’assistència de l’empresa i les dues institucions, que hi participen com patrocinadores.

El festival se celebrarà en uns terrenys compartits entre Pineda de Mar i Santa Susanna, a primera línia de mar, però que no estan afectats pel Departament de Costes de la Generalitat de Catalunya. L’organisme és qui no va concedir els permisos per celebrar la passada edició de l’ARTS d’Estiu, que es va cancel·lar a última hora i amb gran part de les entrades venudes per als concerts programats. Ràdio Pineda sí aclareix que l’organització haurà de comptar amb l’aurotització de la Direcció General del Joc i l’Espectacle.

Nits d’Estiu se celebrarà el pròxim mes d’agost, amb una programació de concerts i altres propostes d’arts escèniques, que encara no s’han donat a conèixer.

Estem treballant per ampliar la informació

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *