Activitats pel Dia Mundial de l’Alzheimer a la CSMS

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, 21 de setembre, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha organitzat un seguit d’activitats. El 12 de setembre es farà una conferència titulada “A l’esquerra de la malaltia d’Alzheimer” i, del 16 al 20 de setembre una campanya informativa, exposició i venda de manualitats al vestíbul de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.

La conferència “A l’esquerra de la malaltia d’Alzheimer” anirà a càrrec de la Dra. Isabel Hernández, neuròloga de la Fundació ACE i la Dra. Teresa Casadevall, especialista en neurologia de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. En aquesta xerrada s’abordarà el concepte actual de la malaltia des de les fases preclíniques fins a l’etapa de demència. També es parlarà de quins assajos s’han fet i del perquè no han donat resultats exitosos i amb quines eines es treballa actualment per fer front a la malaltia. Tindrà lloc, dijous a les 15.30 h, a la Sala d’actes de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.

D’altra banda, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha organitzat del 16 al 20 de setembre, la Campanya informativa i, l’exposició i venda de manualitats al vestíbul de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. Aquí es farà difusió de la malaltia i s’explicarà quins recursos disposen les persones afectades. Així mateix, hi haurà una exposició dels treballs manuals que han realitzat els pacients de l’Hospital de Dia Psicogeriàtric en els tallers que es duen a terme. Totes les manualitats estaran a la venda i els diners que es recullin es destinaran a projectes de suport d’aquesta unitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *