El pavelló tornarà a tenir servei de bar

Set anys després d’haver-lo tancat, l’Ajuntament anuncia que es recuperarà el servei de bar del pavelló municipal d’esports del Parc Dalmau si prospera la licitació que està a punt de publicar. Per tant, amb el mateix model de gestió del complex esportiu Tomàs Claramunt. La novetat és que no s’ubicarà dins les instal·lacions sinó a l’exterior perquè doni servei a tothom que visiti l’espai verd. És una informació que s’ha compartit amb els representants de les entitats assistents al Consell Municipal d’Esports que s’ha celebrat aquesta setmana.

El regidor d’Esports, Manel Vicente, ha confirmat el canvi d’ubicació del bar amb el propòsit que doni servei tant als usuaris del pavelló com a les persones que visitin el Parc Dalmau.

La licitació del bar del pavelló sortirà en els pròxims 30-60 dies (…) Anirà a l’exterior de la instal·lació per donar servei també a tot el Parc Dalmau, tenint en compte les millores que hi ha previstes a l’espai.

No han transcendit els requisits de la concessió, ni tampoc la durada. Al seu torn, s’anuncia l’adequació de l’espai antigament ocupat pel bar, que es va tancar ara fa set anys perquè operava en situació d’irregularitat. També es retiraran les màquines de vènding i s’hi crearà un gimnàs d’ús exclusiu per als esportistes de les entitats usuàries del pavelló, que són el CB Calella i la UEHC.

De cara al 2024, l’àrea d’Esports prepara una jornada de portes obertes al complex esportiu Tomàs Claramunt per presentar les millores que s’han fet i les que estan en procés: la renovació de les pistes de bitlles catalanes, les noves graderies i el canvi de gespa al camp de futbol 7. Manel Vicente reconeix que hi ha projectes que queden pendents, però que estan damunt la taula.

La pista també demana canviar el paviment. Això no serà una realitat per al 2024 però és un projecte que tenim present amb visió de mandat municipal.

El regidor celebra la vitalitat del teixit esportiu local i l’altíssim volum d’activitat que generen, sobretot els caps de setmana, la qual cosa exigeix una molt bona planificació dels recursos disponibles. Per posar de relleu la tasca esportiva i també social que fan els clubs i les entitats, el divendres 26 de gener del 2024 se celebrarà la Festa de l’Esport.

Treballar colze a colze perquè les activitats esportives que s’organitzen aquí i el dia a dia de les instal·lacions funcioni. Ells en són l’ànima i ha quedat demostrat que anem de la mà, que hi ha unitat entre les entitats esportives i l’Ajuntament de Calella, i això és el que demostrarem a la Festa de l’Esport.

La celebració es farà a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *