Activitats pel divendres dins la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita 2017

Un divendres complet amb cercavila dels Trabucaires, vermut, espectacle infantil, concert i ball, cercavila dels Geganters i Grallers de Calella i, molt més.

08.00 h, a la capella de Sant Quirze i Santa Julita, ofici de la secretària, on es repartiran els tradicionals rams de clavells. Serà presidida per Mn. Pere Bellvert i Morente, rector de Fornells de la Selva i canonge de la Catedral de Girona. En acabar, al passeig de Manuel Puigvert, davant del carrer de Bartrina, hi haurà una xocolatada a càrrec de l’Associació Sant Quirze.

10.00 – 12.00 h, a la plaça de Catalunya, festa de l’energia sostenible amb l’inflable: Saltem amb energia, per a nens i nenes entre 3 i 12 anys. Conte teatralitzat: la Bombeta Marieta. Punt d’informació sobre l’estalvi energètic a les llars.

10.45 h, sortida de la cercavila dels Trabucaires de l’Associació Cultural Mare de Déu del Roser pels carrers de Sant Joan, Església, Bisbe Sivilla, fins a la plaça de l’Ajuntament.
11.45 h, salves d’honor i custòdia dels Trabucaires de l’Associació Cultural Mare de Déu del Roser acompanyant les autoritats de l’ajuntament fins a l’església.

12.00 h, a l’església parroquial, missa concelebrada en honor dels sants patrons de la ciutat.

12.00 h, a la plaça Lluís Gallart, festa Hola a l’estiu, festa de l’escuma, a càrrec de GiraEvents.

12.10 h, cercavila dels Trabucaires de l’Associació Cultural Mare de Déu del Roser pels carrers de Bisbe Sivilla, plaça de l’Ajuntament, Riera, Turisme, Gaudí, passeig de les Roques, riera de Capaspre, fins a la plaça de l’Església.

12.30 h, a la plaça de Catalunya, vermut amb Latin Jazz Combo Quartet a càrrec de Jordi Torrens (guitarra), “Franquito” Pérez (percussió), Pepe Patricio (baix) i Juan Carlos Narzekian (saxos).

16.30 h, a la plaça del Maresme, ball amb el Duet Ària, adreçat a la gent gran de la ciutat. Amb la participació dels Geganters i Grallers de Calella. Tot seguit, i amb la col·laboració dels Veïns del rierany dels Frares, se’ls oferirà un berenar.

17.00 h, al carrer de Sagnier, espectacle infantil, Nanu Ferrari, a càrrec de Festamusic i xocolatada per a tota la mainada realitzada pels veïns.

18.00 h, al passeig de Manuel Puigvert, concert i ball a càrrec de l’orquestra Parfills. En cas de pluja, a la fàbrica Llobet-Guri.

18.00 h, a la Sala d’exposicions Ajuntament Vell, inauguració de l’exposició “Dominica Sánchez. Perfils d’ombra, escultures i dibuixos. Organitzat per l’Ajuntament de Calella. Comissariat per Josep Casamartina. L’exposició restarà oberta fins al 3 de setembre.
Horari: De dimarts a dissabte, de 18 a 21.30 h. Diumenges i festius, d‘11 a 14 h.

18.30 h, cercavila a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella. Itinerari: plaça del Maresme, carrer de Balmes, carrer de l’Església fins a la plaça de l’Ajuntament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *