L’alcaldessa de Calella fa balanç del mig mandat 2015-2019

Montserrat Candini durant l'entrevista amb RCTV

L’alcaldessa de Calella considera que malgrat el context de crisi i les conseqüències que aquesta ha tingut sobre les administracions públiques amb menys subvencions, el seu govern està fent tot el possible per complir amb els compromisos que va adquirir amb la ciutadania.

Durant l’entrevista de balanç del mig mandat 2015-2019, Montserrat Candini ha posat en valor la feina que de manera coordinada i cohesionada fan els deu regidors, els vuit del PDeCAT i els dos del PSC. Amb els seus socis de govern les relacions són, diu textualment, «summament excel·lents»: “Hi ha un objectiu comú, i això li puc donar fe, un objectiu comú de tots 10 en benefici, per promoure i fer de Calella una ciutat pròspera i solidària. No li sabria dir, de veritat, dels 10 no veig color, no veig ideologia, veig un conjunt de persones que treballen, que treballem molt, absolutament coordinats i cohesionats, com si fes molt de temps que treballem junts. Jo estic encantada, la veritat”.

Montserrat Candini ha parlat de les imminents obres de rehabilitació de l’Hostal Vell que esdevindrà un centre de promoció econòmica i dinamització empresarial. A més, també disposarà d’espais polivalents. Ara, segons Candini, un cop s’acabin les obres de l’Escola Salicrú a la fàbrica Llobet-Guri, es farà una redistribució dels espais per tal de poder acabar d’ubicar el Centre d’Acció Jove o un espai per a l’associació de dones: “Tenint en compte que l’escola Salicrú d’aquí a uns mesos serà una realitat, i per tant, la fàbrica Llobet serà un centre educatiu a la seva màxima plenitud i capacitat; si a tot això hi afegim l’Hostal Vell en el conjunt dels diferents equipaments públics, ja podrem tenir capacitat per fer una redistribució on hi poguin anar aquesta part de feina que encara no està”.

Un altre dels projectes que seran una realitat en els propers mesos, a l’octubre, és la creació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a la planta baixa de l’Ajuntament Vell. Segons Candini, han estat tres anys de feina prèvia molt complexa: “És un plantejament totalment novedós. Allà es podran fer totes les gestions que tinguin a veure amb l’Ajuntament. Tots aquests elements que són molt més complexos. La posada en marxa no ha estat fàcil perquè, per exemple, s’han hagut de preparar a un col·lectiu de treballadors, de funcionaris, que s’han preparat però alhora fent la seva feina habitual de cada dia”. 

L’alcaldessa també s’hi ha referit a la presentació i aprovació del Pla d’Actuació Municipal a l’últim ple. Segons ella, s’ha fet ara a mig mandat perquè el que volien era presentar davant dels ciutadans la informació dels diferents projectes i l’estat de la seva execució.

L’alcaldessa ha aprofitat per desitjar una bona Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita a tots els calellencs.

Podeu escoltar, íntegrament l’entrevista que Ràdio Calella Televisió ha realitzat a l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.