Activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA3

La celebració del Dia Internacional de la Dansa servirà perquè els centres de Calella i comarca surtin al carrer i mostrin la seva activitat. Serà aquest cap de setmana, dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig, amb una programació diversa d’espectacles, totes elles gratuïtes i a la Plaça de l’Ajuntament. En cas de pluja, l’organització avisa que es traslladaran a la Fàbrica Llobet.

La programació arrencarà amb un conte de dansa teatralitzat a càrrec de Sílvia Serra. Serà demà dissabte 30 d’abril a la Biblioteca Municipal (12h). Seguirà amb una jornada de dansa en família amb les responsables de l’Espai Mansmare, a la Plaça de l’Ajuntament (12.45h).

A la tarda, al mateix emplaçament, es farà un taller i una ballada de swing, a càrrec de l’entitat Swing Maresme (a partir de les 18h).

Com a cloenda de la primer dia, es farà una gala amb la participació dels centres de dansa de Calella i de la comarca (19.45h).

Carlos Emílio Mejías conduirà el taller de salsa (11.30h) amb què s’obrirà la programació de diumenge.

Fanatix Urban Dance, un club/escola de ball urbà i altres estils enfocat al públic juvenil, s’encarregarà de completar la programació de diumenge. Farà un taller de dansa urbana (12.15h) i un espectacle d’animació per a grans i petits (13h).

El Dia Internacional de la Dansa està organitzat per l’associació Tres al Cub i l’Ajuntament de Calella.

Podeu consultar la programació aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *