Els joves de Calella ja poden inscriure’s al taller d’Instagram com a eina de treball

WhatsApp Image 2022-04-14 at 16.52.18

La intenció és que els joves trobin en una xarxa social tan utilitzada com Instagram, una eina que els ajudi a l’hora de trobar feina. En el taller aprendran, entre altres, a crear un perfil atractiu i una xarxa de treball que els permeti entrar en el món laboral. Està adreçat als joves d’entre 16 i 25 anys i les inscripcions ja es poden fer a través del formulari que hi ha al perfil d’Instagram de l’Espai Jove.

Aquest 12 de maig els joves de Calella tenen una cita virtual amb Instagram i l’Espai Jove. I, és que el servei juvenil ha programat un taller virtual per treure profit d’aquesta xarxa social a l’hora de cercar feina.

L’activitat està adreçada a joves d’entre 16 i 25 anys. Qui estigui interessat, només ha d’omplir el formulari que trobarà al perfil d’Instagram de l’Espai Jove.

Tal com indiquen, serà un espai on aprendran a utilitzar Instagram com a recurs de recerca de feina, a crear un perfil atractiu de cara a possibles candidatures i a formar una xarxa de treball que els permeti avançar professionalment.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *