Nou paviment per al centre de tecnificació de tennis taula

Imatge d’arxiu

L’Ajuntament de Calella canviarà el terra de cautxú de les instal·lacions de la Fàbrica Llobet-Guri, seu del Club Tennis Taula Calella. El nou paviment, de segona mà, es col·locarà durant el mes d’agost, aprofitant l’aturada de la competició.

Les obres que s’estan fent a l’equipament per al trasllat de l’Escola Salicrú han acabat de malmetre un paviment que acumulava molts anys de desgast. El canvi es farà aprofitant un acord amb la Federació Espanyola de Tennis Taula. “La federació tenia un terraflex que s’havia utilitzat només quatre o cinc dies pel Campionat del Món de Veterans que es va celebrar a Elx i Alacant, i vam arribar a un acord perquè de 38 euros per metre quadrat el preu va quedar en 10 euros per metre quadrat. L’Ajuntament ho va acceptar tenint en compte que les obres amb motiu de l’escola nova havien deteriorat molt el paviment”, ha explicat Jaume Puig, president del CTTC.

El terra actual es va col·locar l’any 2002 i ocupa una superfície d’aproximadament 610 metres quadrats. La inversió per substituir-lo serà de 7.623 euros, en el qual no s’hi inclou el cost d’instal·lació.

“A partir de la segona setmana d’agost i fins a principis de setembre, que és quan no hi ha competició, intentarem fer el canvi. El col·locador ja està preparat i només falta que ens digui quants dies necessita per fer-ho de manera simultània: es treurà el vell i es posarà el nou terra”, ha concretat Puig.

La substitució del paviment del centre de tecnificació ha estat reclamada des del 2013 pel Club Tennis Taula Calella, que fins i tot la va plantejar com un dels projectes a escollir en el marc de la convocatòria del pressupost participatiu del 2015. El que feia referència a millors en instal·lacions esportives municipals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *