Adiam busca nous esportistes per a la We League 7

Imatge d'arxiu

L’associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (Adiam) busca jugadors per una nova lliga inclusiva impulsada des del Maresme de futbol 7. Es tracta de la We League 7 una competició que s’està organitzant des de Fedamar i que busca lluitar per la igualtat i la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual. La We League 7 serà una competició on hi haurà dos grups separats per nivell de joc i on els nois i noies jugaran partits a casa i fora de casa. De les dues lligues sortirà un campió.

Ara per poder participar i impulsar aquesta nova lliga Adiam fa una crida per trobar nous jugadors dins l’esport adaptat, on l’entitat està especialitzada, que juguin amb algun dels seus equips. Busquen a nois i noies que tinguin entre 6 anys i 36, amb Paràlisis Cerebral o Dany Cerebral Adquirit. Ho ha explicat Maria Arellano, presidenta de l’entitat, a La Ciutat.

Fins als 35-36 poden entrar dins l’equip de futbol amb una discapacitat intel·lectual. La crida és per trobar nous jugadors que puguin formar part de la nova lliga de Fedamar, ja som 15 equips el que competim, i que de mica en mica anem creixent. Esperem que l’any que ve hi hagi més demanada, aquest any el projecte encara s’està iniciant i és molt nou, però el més important és que els nois i noies gaudeixin jugant a futbol.

Amb aquesta lliga, l’entitat vol arribar al màxim de poblacions possibles on de moment juguen equips com Adiam, l’Arquera Mataró, Kedem Blanes o Club esportiu Torre de Baró de Barcelona. Tots els partits es podran veure per streaming via la seva pàgina web a www.weleague7.fedemar.com

Adiam actualment també competeix en la lliga Nacional Espanyola de Futbol-7 per a persones que pateixen Paràlisis Cerebral o Dany Cerebral Adquirit, on participen equips de tot l’Estat espanyol.

Amb la lliga Nacional hem jugat a Madrid, a Extremadura, a Màlaga, a Alacant, aquest any també anirem a Eibar i la Rioja, i de mica en mica també som més equips que potenciem l’esport adaptat.

Un món, de l’esport adaptat, que asseguren que és molt desconegut, i pel qual ara l’entitat busca patrocinadors per poder fer front als desplaçaments de les competicions i als nous projectes.

Ara busquem si alguna empresa o persona vol patrocinar-nos, perquè independentment de les subvencions que podem rebre i de la recaptació dels taps, no tenim patrocinadors i les famílies han de posar diners pels desplaçaments.

Totes les persones interessades a col·laborar o formar part d’un equip, es poden adreçar a l’entitat via e-mail a info@adiam-altmaresme.org o al telèfon 699 158 322.

Adiam és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones amb diversitat funcional i amb els seus amics i familiars amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.