La nova edició del Cicle Cultural començarà el 3 de gener

Avui es posen a la venda les entrades per la nova edició del Cicle Cultural que començarà el pròxim 3 de gener i s’allargarà fins al 25 d’abril. Una edició amb una programació d’espectacles per a tots els públics que estarà marcada per les mesures anticovid i sota la reivindicació que la cultura és segura. Les entrades als espectacles ja es poden adquirir al web entrapolis.com. Enguany també es manté l’opció de poder comprar abonaments familiars o de 5, 8 o 11 espectacles. El nou Cicle Cultural s’estrenarà el 3 de gener a les sis de la tarda amb la representació infantil «Adeu Peter Pan».

La Sala Mozart oferirà un espectacle cultural cada setmana durant els mesos d’hivern i fins al 25 d’abril.

El nou cicle l’obrirà l’espectacle infantil de titelles, «Adeu Peter Pan», anirà seguit per la funció «Els Brugarol», programada per l’anterior Cicle Cultural i que va ser suspesa a causa de la Covid. El gener el tancarà l’obra «Equus», una reflexió sobre l’adoració mística i carnal i la representació infantil «Zaquizamí». Pel febrer es programa l’obra de «Mares i filles».  Li seguirà l’espectacle de màgia del Mag Larí, programat amb dos passis.

A més, una de les novetats d’enguany és que la nova edició acollirà les sis funcions de l’espectacle de l’ATSOC «Mamma Mia». Es programarà durant els dos últims caps de setmana de febrer.

Març l’obrirà la comèdia tràgica «Els Gossos», el seguirà la funció «Monroe-Lamarr, una trobada que va poder alterar el decurs de la guerra freda» i el tancarà l’espectacle infantil en «Patufet i els seus pares». També es reprograma el concert del guitarrista Pedro Salazar pel dissabte 10 d’abril.

Salazar havia d’actuar a Calella el dissabte 14 de març del 2020, però la pandèmia ho va impedir. Ara tornarà a pujar a l’escenari de la Sala Mozart per oferir un concert fusionar petits fragments de bandes sonores, músiques admirades des de sempre o diferents estils musicals, amb la seva essència, el flamenc.

Els següents cap de setmana es representarà la gran gala de dansa del Ballet de Barcelona i l’espectacle infantil «L’aventura d’avorrir-se».
Les entrades es poden comprar de forma anticipada a la web entrapolis.com, a la taquilla de la Sala Mozart els dimecres de 18.00 h a 20.00 h del vespre i dues hores abans de l’actuació sempre que no s’hagin exhaurit.

Enguany els organitzadors alerten que a causa de la situació actual provocada per la Covid, s’haurà d’estar sempre alerta als possibles canvis que hi pugui haver i a les normatives de prevenció del PROCICAT. Recalquen que en totes les funcions es respectarà l’aforament limitat d’acord amb la normativa vigent i serà sempre obligatori l’ús de la mascareta. A més, caldrà comprar entrada anticipada i un acomodador acompanyarà als espectadors als seus seients preassignats. També es recomana arribar amb 30 minuts d’antelació per fer una entrada esglaonada, on es demana que si es generen cues es guardin les distàncies de seguretat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *