Adif anuncia millores de modernització a l’estació de Calella

El gestor d’infraestructures ferroviàries, ha anunciat aquest matí la renovació de les desviacions i canvis d’agulles, per optmitzar els paràmetres geomètrics de la via.

Segons Adif, els treballs es fan per augmentar la fiabilitat, seguretat, regularitat i confort en les circulacions de trens. Amb aquestes paraules s’expressa la companya ferroviària, que ha inclòs Calella a un paquet de 5 estacions catalanes que es modernitzaran i per les quals es gastarà un total d’1’6 milions d’euros. Les obres es fan en el marc de millora a la xarxa d’ample convencional. Les altres estacions que es modernitzaran amb aquesta adjudicació són Malgrat de Mar, Mollet, Ascó i Flix.

ntre altres feines es faran també actuacions de nivell de la plataforma de les vies, alineació, soldadures i s’aportarà nou balastre. També es millorarà el sistema d’electrificació i comunicacions muntant nous equips de connexions. Les obres tenen una durada estimada de 6 mesos.

Per altra banda, Adif ha anunciat també la renovació de la subestació elèctrica de Pineda de Mar per millorar l’estructura així com la instal·lació de nous quadres de comandament i control. També s’instal·larà un nou transformador.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *