Agenda de Barraques: Els Catarres obriran les nits de Festa Major

Les tres nits de Barraques de Festa Major de la Minerva 22 portaran a l’envelat de la platja alguns dels noms més importants de l’actual escena musical catalana. Començant per Els Catarres, que després de més de dos anys de silenci, aquest 2022 han tornat a l’activitat amb el disc “Diamants”. És el seu cinquè treball i el presentaran a Calella aquest dijous 22 de setembre.

Serà la tercera vegada que La Minerva porta al grup d’Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells, que l’estiu del 2011 va saltar a la fama per la cançó Jennifer. Els Catarres obriran les nits de Barraques amb un directe energètic que promet bon rotllo en el qual alternaran les cançons del seu nou disc Diamants, amb noves sonoritat més pop, rock i fins i tot trap; i d’altres imprescindibles de la seva discografia.

El concert arrencarà a les onze de la nit a l’envelat de la platja, per on després hi passarà Miquel del Roig. El cantant ebrenc és conegut per oferir concerts en solitari que són un popurri de temes populars, peces pròpies i adaptacions d’èxits contemporanis al català.

La primera nit de Barraques acabarà amb l’actuació del Dj Jorge Peñafiel.

L’entrada és gratuïta però es farà un control d’aforament per qüestions de seguretat. Les persones menors de 16 anys hauran d’entrar al recinte acompanyats dels pares o tutors legals, després d’aportar l’autorització corresponent.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *