A la Marxa de la Minerva hi han participat més de 300 persones

Foto: Calella Marxa

Balanç més que positiu de la celebració ahir diumenge de la Marxa de la Minerva, la caminada que cada es fa per aquestes dates coincidint amb la celebració de la Festa Major i que organitza l’entitat local Calella Marxa. Els participants han pogut gaudir de dos recorreguts: un de curt de 12 km i un altre de 23 km pensat per posar el cos a punt de cara a la Marxa de la Llopa que se celebrarà el proper 9 d’octubre.

A l’edició d’enguany de la Marxa de la Minerva hi han participat més de 300 persones. Martí Barrera és el president de Calella Marxa.

Aquest any va ser la 21a Marxa de la Minerva, una marxa de caràcter familiar i popular. Varem ser més de 300 participants per la qual cosa estem molt contents. Des de fa 2 anys, a banda de la marxa familiar, en fem una de més llarga de 23 km que és més aviat per gent preparada que es vulguin entrenar per la Marxa de la Llopa i la La Llopa Petita que farem d’aquí a tres setmanes. No hi va haver cap incidència i tot va anar correctament.

Tot i ser una marxa per gent que físicament està ben preparada, Barrera ha explicat que una de les imatges del dia d’ahir va ser la d’un nen de 10 anys creuant la meta del recorregut de 23 km.

La propera cita esportiva dels marxaires serà el segon diumenge d’octubre per la Marxa de la Llopa, una cursa que pertany al circuït de marxes de resistència de la FEC, la Federació d’Entitats Excursionistes.

Al llarg de l’any hi han unes 14 o 15 marxes d’aquest tipus, que totes tenen uns barems, una puntuació, i qui assoleix els tres quarts de punts representa que és el guanyador. No és una marxa competitiva. L’ordre d’arribada no té cap transcendència. Hi ha unes hores per arribar i s’ha d’anar a una velocitat de d’uns 4 km per hora aproximadament. Aquella marxa costa més d’organitzar ja que és un circuït de 54 km que s’ha de senyalitzar. Es necessiten molts voluntaris. Estem molt contents de poder-la organitzar.

El recorregut serà molt similar al de l’any passat i com en d’altres ocasions passarà per llocs d’interès de Calella i el Montnegre. Es podrà escollir el format, o bé de 54 km de la Marxa de la Llopa o de 34 km de la Llopa Petita. Les inscripcions ja estan obertes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *