Agenda esportiva del cap de setmana

Arriba un altre cap de setmana esportiu, amb els nostres equips lluitant per mantenir-se a la zona alta de les seves lligues.

El Club de Futbol Calella jugarà aquest cap de setmana, dissabte a les 17h, al camp de l’Iluro. Un partit que ha de servir per seguir optant a les places d’ascens. Per aquest partit l’entrenador Joan Freixer, no sabrà fins a última hora si podrà comptar amb els tocats, Guille, Sergi Marré i el golejador Manu Llamas. Per Freixer, si l’equip no surt concentrat des d’un principi patiran molt: “A priori és un equip de la zona baixa. És un equip que porta els mateixos partits que nosaltres, dur més gols que nosaltres i si suma els tres punts del partit que li falta, estaria a la zona alta com nosaltres. Conec set jugadors d’aquest equip, ja que vaig coincidir amb ells quan érem juvenils al Cirera de Mataró. Eren bons jugadors, sobretot destacaven per la seva intensitat. Eren d’un perfil bastant agressiu, no violent, de ben segur serà un partit difícil. Hem d’aconseguir sortir endollats des del primer minut, si no ho passarem malament.”

El Club Bàsquet Calella FMV, després de la valuosa victòria a la pista del CC de Badalona, juga aquest cap de setmana contra el Minguella. Un partit complicat tal i com ens explica un dels preparadors calellencs, Alex Muñoz: “Un altre de Badalona, un altre equip que juga bé , juga ràpid, molt conjuntat. Però tenim força avantatge amb el nostre joc interior i aquest és el factor que hem d’intentar aprofitar. Ells imposen un ritme molt ràpid de joc, per que són baixets, atlètics i corrent molt i haurem d’intentar frenar aquesta rapidesa i jugar amb els nostres interiors que és on els podem fer mal”.

Aquest partit es jugarà dissabte a les 16.30h al pavelló calellenc.

Pel que fa les noies del bàsquet, després de la jornada de descans del cap de setmana passat, aquesta setmana jugaran fora contra el Cassanenc, dissabte a les 18:45 h.

Pel que fa a la Unió Esportiva Handbol Calella jugarà diumenge a les 13h, a la difícil pista del Terrassa. Els de Salva Puig són líders invictes amb cinc partits guanyats.

Les noies del Suris Calella de Tennis Taula tornen a la competició. Jugaran contra el totpoderós Cartagena. Per la jugadora calellenca Gabi Feher si ja és complicat guanyar contra aquest equip, amb la baixa de Sofia Xuan Zhang, que està disputant l’Open d’Hongria, es quasi impossible: “El partit contra el Cartagena, el veig molt difícil per que la Sofia no jugarà, els està disputant l’Open d’Hongria amb la selecció. Per tant, jugarem la Jessica l’Alba i jo. És casi impossible, però no dir impossible. Amb la Sofia tindríem més opcions, però jo hauria de guanyar dos punts. De totes formes lluitarem ja veurem que passa. Esta bé que l’ Alba jugui per que pot aprendre molt.”

Aquest partit és jugarà a Calella diumenge a les 11h.

En bitlles catalanes, dissabte a les 16h a Tordera, i amb la participació dels dos equips calellencs, Barri de Pequín i Calella marxa, es disputarà la tercera jornada de lliga

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *