Arriba la segona edició del Memorial Josep Maria Lloveras de bitlles catalanes

torneig-reis-bitlles-1024x576

L’associació Gent de Barri de Pequín celebra aquest cap de setmana el segon Memorial Josep Maria Lloveras, una nova edició del Torneig de Reis a les pistes de bitlles catalanes de la Muntanyeta. Enguany celebren la segona edició del memorial que fan conjuntament amb Calella Marxa i que ja compte amb 26 equips inscrits, el que és tot un record de participació des de la seva creació.

Tot plegat serà aquest diumenge 12 a partir de les deu del matí a les pistes de bitlles catalanes de la Muntanyeta. Una hora abans, a les 9 hi haurà un esmorzar a preus populars per a tothom qui ho desitgi. El preu del tiquet serà de cinc euros i inclourà pa, botifarra, vi i aigua.

La competició es dividirà en dues categories: per equips federats i no federats, amb premis per a tots dos. Ho ha explicat Jaume Torrent, membre de l’associació.

És la continuació del torneig que fèiem amb Sant Quirze, del 17è torneig, enguany fem el segon memorial. Nosaltres continuem amb la línia que fèiem fins ara i convidem a tots els equips federats i no federats, perquè tothom que ho vulgui pugui venir i gaudir de les bitlles catalanes.

Les butlletes de Gent de Barri de Pequín premiades a la loteria de Nadal

El número que jugava l’associació, el 73.590, va estar premiat amb 6 euros per 1 euro jugat, és a dir 6 euros de premi per cada butlleta. Els afortunats poden cobrar les seves participacions en la perruqueria Mercè al carrer Colon 49 i tots els divendres en el bar del Mercat Municipal de Calella d’11 a 12.30 h.

Les persones que tinguin butlleta poden anar a recollir el premi a la perruqueria Mercè de dilluns a divendres tothom pot anar a cobrar allà. Els divendres al bar del mercat hi serem d’11 a 12.30 del migdia.

Un premi que segons Torrent ha servit per acomiadar de la millor manera l’associació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *