Agenda Esportiva. El CEF Creu Groga de waterpolo jugarà a Olot com a local

Degut al tancament pel manteniment de la piscina del Croll Centre, el CEF Creu Groga jugarà com a local a la piscina de l’Olot. L’encontre es disputarà ‪dissabte a les 17:00h‬.

El CF Calella buscarà la seva segona victòria a la lliga al camp de La Salut. Els calellencs acumulen cinc empats en les darreres sis jornades. El partit es jugarà ‪diumenge a partir de les 12:15h‬.

La UEH Calella, després de la victòria de la setmana passada, intentarà seguir la línia de bon joc del darrer encontre i així poder guanyar a la pista del Terrassa. Aquest partit començarà ‪el diumenge a les 18:05h‬.

El J.P. Fruits Vermells CB Calella porta tres jornades seguides guanyant. Els de Jordi Puig volen aconseguir la quarta victòria contra el Valldemia. L’enfrontament es disputarà diumenge al Pavelló del Parc Dalmau‪, a les 17:45h‬.

Les noies de l’Ergasi CB Calella també jugaran a casa, en aquest cas contra l’Osona, diumenge a les ‪19.30h‬. Les d’Àlex Moral es volen treure l’espineta de la derrota de la setmana passada.

Els equips de CMX el Far, CMX Torretes i de Pequin disputaran la tercera jornada de lliga de Bitlles Catalanes ‪el dissabte a partir de les 16:00h‬ a St. Feliu de Buixalleu.

Les juvenils de l’Escola Pia de Volei jugaran a casa contra el Taradell ‪a partir de les 17:00h‬. Després d’aquest partit jugarà l’equip cadet, també contra el Taradell.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *