Agenda esportiva: Tres calellencs al Campionat del Món Ironman de Kona

Aquest cap de setmana, a l’Illa de Kona a Hawaii, es celebra el Campionat del Món d’Ironman. Tres calellencs del Tricbm hi participaran, John Galindo, Raül Coll i Dani Blanchart. Galindo ja hi va participar l’any 2015.

El Club de Futbol Calella jugarà diumenge a les 12:00h al camp de l’últim classificat, el Pujades. Els de Jordi Cantano disputaran el tercer partit seguit fora de casa i intentaran sumar la quarta jornada sense perdre.

La UEH Calella disputarà la tercera jornada de lliga jugant al Pavelló del Parc Dalmau contra el H. Sabadell. Els de Toni Guijarro buscaran la primera victòria de la temporada. L’encontre començarà el diumenge a les 18:30h.

En Tennis Taula, el Suris Calella jugarà a Vic el dissabte a les 17:00h. Les de Jèssica Hernandez volen sumar el primers punts a la lliga.

L’equip sènior femení del CB Calella, després de la victòria dela setmana passada, jugarà a casa contra el Blanes, dissabte les 17:45h.

El CB Calella FMV, afronta la tercera jornada de lliga amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria a la lliga, dissabte a les 19:30h.

Les noies del cadet i de l’equip juvenil de l’Escola Pia de Vòlei, rebran la visita del Club Vòlei Vilassar. Aquests partits s’iniciaran dissabte a les 17:00h.

Pel que fa l’equip juvenil masculí es desplaçarà a la pista del Club Vòlei Olot per disputar la segona jornada de lliga. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *