[AMPLIACIÓ] Mor l’empresari i exregidor calellenc Miquel Tur

Miquel Tur en una imatge d'arxiu al costat del seu fill, Marc.

L’empresari local i exregidor de l’Ajuntament de Calella Miquel Tur ha mort de forma sobtada als 71 anys, quan es trobava de viatge a Andalusia. Era el president de la companyia Termotur, que dirigeix el seu fill Marc. Empresari de trajectòria destacada, Tur va entrar en la política municipal com a regidor del PP a l’Ajuntament de Calella durant el mandat 1991-1995, quan va formar part del Govern amb CiU.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, s’ha afegit a les mostres de condol per la pèrdua de Tur, de qui ha destacat la seva personalitat ferma i una gran capacitat empresarial.

Tenia un compromís social en molts aspectes des de la seva empresa, Termotur; a banda del seu pas per la política municipal. No fa més de sis dies que em va remetre una intervenció pública de la seva neta que està als EUA, era una persona orgullosa de la seva família. Hem rebut una notícia trista i sobtada, perquè tenia un aspecte magnífic, es cuidava, però la vida a vegades et dona aquests cops que fan mal a tothom.

L’esport va ser un dels àmbits amb els quals Miquel Tur va mostrar el seu compromís social. Termotur és una de les principals patrocinadores del Club Tennis Taula Calella. La seva empresa és una de les principals patrocinadores del Club Tennis Taula Calella. El seu president, Jaume Puig, ha destacat en declaracions a Ràdio Calella TV la gran pèrdua que significa la seva mort per a la ciutat de Calella. A banda de la relació que els uneix amb l’esport, Puig també ha recordat que van coincidir com a regidors de l’Ajuntament de Calella durant el mandat 1991-1995 amb partits ideològicament allunyats.

Miquel Tur ha sigut un referent industrial a la ciutat, vam passar moltes hores a l’Ajuntament i amb el CTTT la seva empresa està col·laborant amb el primer equip masculó des de fa molts anys. Lamentem moltíssim la pèrdua, ha sigut realment un xoc per mi per al club. Ara ja gaudia de la jubilació. Aprofito per manifestar públicament el nostre condol a la família.

Nascut a Calella l’1 de novembre de 1947, Miquel Tur ha mort als 71 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.