Ajornada la conferència sobre la capella de Sant Jaume

Amics del Patrimoni Històric de Calella ha informat que s’ajorna la conferència sobre la capella de Sant Jaume prevista per aquest divendres 17 de juny a l’auditori de Can Saleta. Una indisposició del conferenciant obliga a reprogramar l’activitat que forma part del nou cicle de conferències primavera-estiu que organitza l’associació que treballa per la preservació, conservació i difusió del patrimoni cultural de Calella.

Pere Puig, llicenciat en Medicina i especialista en Cirurgia General, havia de presentar aquest divendres els resultats de la investigació que ha dut a terme sobre l’existència d’aquesta capella dedicada a l’apòstol Sant Jaume que hi havia a l’edifici on es començar a prestar atenció sanitària a Calella i que seria l’embrió del que és avui en dia l’hospital comarcal que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

L’associació Amics del Patrimoni Històric de Calella anunciarà la nova data per aquesta conferència. La pròxima del cicle primavera-estiu està programada pel dimarts 5 de juliol i tractarà sobre l’evolució de l’ecosistema marí de l’Alt Maresme en els darrers 50 anys. Anirà a càrrec del biòleg calellenc Francesc Peters.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *