Ajornada la conferència sobre la capella de Sant Jaume

EDITATS_CONFERÈNCIA AJORNADA_15062022

Amics del Patrimoni Històric de Calella ha informat que s’ajorna la conferència sobre la capella de Sant Jaume prevista per aquest divendres 17 de juny a l’auditori de Can Saleta. Una indisposició del conferenciant obliga a reprogramar l’activitat que forma part del nou cicle de conferències primavera-estiu que organitza l’associació que treballa per la preservació, conservació i difusió del patrimoni cultural de Calella.

Pere Puig, llicenciat en Medicina i especialista en Cirurgia General, havia de presentar aquest divendres els resultats de la investigació que ha dut a terme sobre l’existència d’aquesta capella dedicada a l’apòstol Sant Jaume que hi havia a l’edifici on es començar a prestar atenció sanitària a Calella i que seria l’embrió del que és avui en dia l’hospital comarcal que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

L’associació Amics del Patrimoni Històric de Calella anunciarà la nova data per aquesta conferència. La pròxima del cicle primavera-estiu està programada pel dimarts 5 de juliol i tractarà sobre l’evolució de l’ecosistema marí de l’Alt Maresme en els darrers 50 anys. Anirà a càrrec del biòleg calellenc Francesc Peters.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *