Grima diu que no es farà el Tren dels Reis per motius polítics

grima 4

Josep Grima, membre de Junts per Catalunya de Calella, ha denunciat un veto polític a l’organització de la segona edició del Tren dels Reis. Una activitat nadalenca que va idear i presentar a l’Ajuntament de Calella pel Nadal del 2020 per compensar que s’havia de cancel·lar la rua per motius de seguretat sanitària. Ho va compartir ahir a través de les xarxes socials i ho ha repetit aquest matí, afirmant que tenia el compromís de l’alcaldessa de tornar-hi aquest any per poder amortitzar la inversió. Diu que no se li han explicat els motius de la decisió, però ell atribueix a qüestions polítiques i també a les recents declaracions del regidor de Cs, Guillermo Gomis.

Grima ha dit sentir-se decebut per la situació i pel fet que Calella es perdi una activitat nadalenca que va tenir molt bona acollida entre les famílies.

Hi havia compromís de l’alcaldessa, fins i tot en aquest mitjà, de continuar. Ara se m’anuncia que no es fa sense cap mena d’explicació. Li vaig fer un Whatsapp que ni tan sols m’ha respost. M’ho diuen l’endemà que en Gomis diu que no puc treballar per l’Ajuntament perquè, segons ell, soc el candidat de Junts per Catalunya. Son aquelles coses de la vella política, que fan mandra però també em generen ganes de dir les coses clares.

L’Ajuntament de Calella ha declinat fer declaracions al respecte.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat