Albano Dante (Podem Catalunya) advoca pel diàleg per unir i reforçar el partit a Calella

albano_dante_calella

El secretari general de Podem Catalunya ha donat suport al cercle de Podem Calella assistint a l’acte de celebració del segon aniversari del partit a la ciutat. Albano Dante Fachín va reiterar que aquest és l’únic cercle reconegut pel partit, tancant així la polèmica per l’escissió d’alguns dels seus membres que alhora han expressat la seva voluntat de formalitzar la seva situació com a cercle alternatiu. El secretari general de Podem Calella, Antonio Peralta no hi va poder assistir per un assumpte personal.

El secretari general de Podem Catalunya emplaça als crítics amb el partit local a dialogar i debatre amb els membres del cercle activat, llimar diferències personals i treballar conjuntament. Va avançar que Podem Catalunya no mediarà entre ells per respecte a l’autonomia del partit local.

“Aquest és el cercle que està activat i estem aquí perquè entenem que s’està fent una bona feina. Tothom, no només els escindits, està convidat a participar-hi i en la mesura que creixi més plural serà i hi haurà més debat”, explicava Dante a Ràdio Calella TV.

El secretari general de Podem Catalunya va exposar que estàtutàriament i per raons de població a Calella només hi pot haver un cercle activat, que és l’instrument segons els quals s’organitza el partit territorialment i vehicula la seva participació política.

Sobre el projecte de Pressupost per al 2017 que ha presentat el Govern català, el diputat i portaveu del partit morat a la comissió de Salut posava de relleu la falta d’inversió a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Albano Dante Fachín va advertir que serà un dels temes sobre els quals entraran quan el projecte de llei entri a tràmit. “Curiosament Montserrat Candini deia que era ineludible i inajornable que es facin inversions a l’Hospital de Calella però veiem que no és així i, davant d’això, la gent de Podem Calella farà la seva feina i nosaltres a nivell parlamentari. En la qüestió de Salut, un cop els pressupostos entrin a tràmit, cadascun dels consellers assistirà a les comissions i allà preguntarem partida per partida”, va indicar.

El secretari general de Podem Catalunya i diputat al Parlament de Catalunya qüestiona que el projecte de pressupostos respongui a les necessitats socials que hi ha actualment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat