El “Jesucrist Superstar” solidari de l’Atsoc sorprèn al públic havent venut més d’un miler d’entrades

crucifixio

Més d’un miler de persones han vist el musical Jesucrist Superstar en les tres úniques representacions que n’ha fet l’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc). Una producció àmpliament aplaudida pel públic que ha passat per la Sala Mozart, amb interpretacions destacables com la de Pau Noheras, en el paper de Jesús, Ester Boquer o Josep Grima, Maria Magdalena i Herodes; i del conjunt de la seixantena de persones entre actors, ballarins i membres de l’equip tècnic que van fer possible que l’obra original del compositor Andrew Lloyd-Webber es posés en escena per a una finalitat benèfica. I és que els beneficis de la venda d’entrades es destinaran a la Marató de TV3 i a l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital i de l’Associació Catalana de Malalties Metabòliques. En els propers dies se’n donarà a conèixer l’aportació exacta.

El president de l’Atsoc, Ramon de Calasanz, s’ha felicitat per l’èxit del musical i ha tingut paraules d’agraïment per a l’equip artístic i tècnic que ha estat treballant en el musical, el segon que produeix l’associació teatral.

“Estem molt contents i hem d’agraïr la feina d’actors, col·laboradors que hem tingut i els tècnics perquè sense ells i la feina de nou mesos picant pedra no s’hagués pogut fer l’espectacle. Encara hem de quadrar ingressos i despeses, però el que sí podem avançar és que hi ha hagut més d’un miler d’espectadors”, ha confirmat el president de l’Atsoc a Ràdio Calella TV.

Més d’una seixantena de persones s’han implicat en aquesta producció teatral, adaptant l’obra original d’Andrew Lloyd-Webber que narra els últims dies de vida de Jesús des d’una perspectiva moderna i transgressora. El paper principal l’ha interpretat Pau Noheras, que ha estat acompanyat dalt l’escenari per Ester Boquer, Andrea Enrich, Josep Grima o Carles Narcís. En la direcció Judith Vilella i les coreografies de Laia Ferrer.

Noheras, que també ha fet les funcions d’adjunt a la direcció i s’ha encarregat de la decoració i les projeccions que acompanyaven l’espectacle, ha explicat a Ràdio Calella TV que esperava la reacció que ha tingut el públic amb una obra que se surt dels cànons. “No s’està acostumat a aquest tipus d’espectacle a Calella, des del teatre no s’ha donat mai l’oportunitat de muntar alguna cosa diferent i ara hem tingut la sort de poder fer-ho com volíem. Ara el repte és muntar-ne un altre que agradi tant o més”, ha advertit Noheras.

Perquè possiblement no es podrà tornar a veure el Jesucrist Superstar de l’Atsoc pel cost que té però sí que es confirma que l’any vinent s’estrenarà un nou musical. “Tornarem a tenir musical, però encara s’ha de decidir quin”, ha afirmat Ramon de Calasanz.

La recaptació de taquilla més els diners per la venda de llibrets, CD i samarretes commemoratives es destinaran a cobrir les despeses de la producció, incloent-hi la contractació dels equips tècnics per a la Sala Mozart; i el net que en resulti es repartirà entre La Marató, l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital i l’Associació Catalana de Malalties Metabòliques. La quantitat exacta es donarà a conèixer en els propers dies.

L’any passat amb el musical Boscos Endins, l’obra amb la que es va estrenar l’Atsoc, es van recaptar 1.090 euros per engruixir la xifra de la donació que fa Calella per la Marató.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Francisco escrigué:

    Hola, meses atrás, presenté un escrito en el Ajuntament de Calella, solicitando pasosde peatones en la nacional ll, lado mar, todas las calles lado montaña lo tienen, por lo visto no hay presupuesto para pintar cuatro rayas. Yo paso ocho veces por ahí con mi nieta, hacia las Escolas Pías. Gracias. Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat