Albert Deprius i una seixantena de cantaires catalans actuen a la basílica de Santa Maria la Major de Roma

Segons el tenor calellenc, el concert ha estat qüestionat per l’ambaixada espanyola que s’ha plantejat cancelar-lo al relacionar-lo amb un acte independentista. En realitat, es tracta d’una actuació organitzada pel bisbat de Vic que ret homenatge als bisbes Oliba i Torras i Bages i que, al mateix temps, és una mostra de la cultura i la música catalana.

El tenor calellenc Albert Deprius finalment ha pogut participar, juntament amb una seixantena de cantaires catalans, en la intepretació per primera vegada de l’ “Oratori musical Episcopus. Diàleg Patriarcal”, a la basílica de Santa Maria la Major, a Roma. Una actuació que tenia per objectiu retre homenatge a dos dels bisbes més importants de la diòcesi de Vic: el bisbe Oliba i el bisbe Torras i Bages.

L’ambaixada espanyola, però, ha confós aquest concert per un acte independentista i s’ha plantejat fins i tot cancelar-lo”

ha alertat el tenor calellenc. Finalment, l’avís de l’ambaixada ha quedat en un ensurt i el concert s’ha pogut celebrar amb normalitat. Albert Deprius ha participat com a tenor de l’obra que el compositor Mons. Valentí Miserachs va preparar inspirant-se en la tradició musical religiosa de Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *