La Festa Major continua: avui es faran els sopars al carrer

Imatge d'arxiu

Els calellencs i calellenques sortiran aquest vespre per compartir sopar, bon ambient, música i balls en una de les activitats més esperades de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita. Se n’han anunciat en 17 trams de carrers i places.

Els sopars al carrer es faran a:

– AVV Codina, carrer Puig de Popa
– Associació Gent de Barri de Pequín (Colom: Barcelona/Sant Jaume)
– Associació Veïns del carrer d’Amadeu (Bruguera/Sant Antoni)
– Calella-Marxa i Oncolliga, Sant Joan (Anselm Clavé/Jovara)
– Companys i Simpatitzants de la plaça Catalunya
– Comunidad propietarios Turisme, 37
– Joventut Artística (Església: Indústria/ Amadeu)
– Veïns del carrer de Joan Maragall (Valldebanador/Riera Capaspre)
– Veïns del carrer de Jovara (Amadeu/ Indústria)
– Veïns del carrer de Jovara (Colom/Sant Isidre)
– Veïns del carrer de Jovara (pl. Vicenç Ferrer: Batlle/Creus)
– Veïns del carrer de Sagnier
– Veïns del carrer de Sant Joan – av. del Parc
– Veïns del carrer de Sant Pere/Anselm Clavé (pg. Manuel Puigvert)
– Veïns del carrer de Sant Pere (Sant Antoni/Sant Jaume)
– Veïns del Parc de Calella – plaça de Concepció Vila
– Veïns del Rierany dels Frares (pl. Maresme)

Diumenge serà el dia central de la programació de Festa Major petita. A les 8.00h s’oficiarà la missa de la secretària a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, presidida per mossèn Salvador Gras, fill de Calella i rector de Malgrat de Mar i Palafolls. Es repartiran clavells entre els assistents i, en acabar, es farà una xocolatada al Passeig Manuel Puigvert, a càrrec de l’Associació Sant Quirze. A les 11.00h es celebrarà l’Ofici Solemne de Festa Major en honor als patrons de Calella a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, presidit per mossèn Cinto Busquet.

A les 9.30h hi haurà la plantada de la quarta Trobada de Gegantonets, amb la participació de la colla de les figures de l’Escola Freta, els Cavallets de Mataró, l’Escola Mogent, la Colla Teresa Altet, de Santa Susanna, els Maristes de Badalona, Canovelles, la Colla Club Amics Rubí i la de Vedruna-Gràcia. Serà a la plaça Catalunya, on es servirà un esmorzar entre els assistents per després iniciar la cercavila que passarà pels carrers Cervantes, Església, Romaní, Bisbe Sivilla fins arribar a la plaça de l’Ajuntament. Allà, a les 12.30h, es farà el ball dels participants i s’entregaran uns obsequis de records.

A les 12.30h, a la plaça Catalunya, es farà un concert-vermut a preus populars amb el grup Xarop de Nit i sota l’organització de l’Associació de Companys i Simpatitzants de la plaça Catalunya.

A les 16.30h, ball amb el duet Bona Harmonia a la plaça del Maresme, adreçat a la gent gran. Els veïns del Rierany dels Frares els oferiran un berenar.

A les 17.00h, al carrer Sagnier, espectacle d’animació infantil Viu la festa! a càrrec de Fefe&Cia. Els veïns del carrer oferiran un berenar per a tota la mainada.

A les 17.15h, els Geganters i Grallers faran una cercavila que arrencarà de la plaça del Maresme i anirà fins a la plaça de l’Ajuntament, passant pels carrers balmes i Església.

La programació de diumenge acabarà amb el concert i ball a càrrec de l’orquestra Parfills al Passeig Manuel Puigvert (18.00h).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *