Albert Torrent: “L’empresa busca el conflicte amb l’Ajuntament”

Imatge: Albert Torrent durant la tertúlia de La Ciutat.

“Calella està suportant el mal servei que presta Urbaser-Arca del Maresme”. Sentència de l’extinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, qui va estar al capdavant de la gestió política de la neteja i recollida selectiva durant el mandat passat. En una intervenció a l’espai de la tertúlia del magazine LA CIUTAT, Torrent opina que l’empresa està desatenent de forma intencionada el manteniment dels elements que formen part de la contracta – flota de vehicles i contenidors, entre d’altres – i utilitzant els treballadors negant-los l’actualització salarial perquè l’Ajuntament s’avingui finalment a complementar econòmicament la contracta per evitar una hipotètica vaga en plena temporada turística.

Albert Torrent creu que l’empresa Urbaser-Arca del Maresme estaria provocant el conflicte laboral amb els treballadors de la neteja i la recollida selectiva com una mesura de pressió més cap a l’Ajuntament de Calella, i forçar-lo així a complementar econòmicament la contracta, que encara té 3 anys de vigència. A l’espai de la tertúlia del programa LA CIUTAT, qui va ser regidor de Serveis Públics durant el mandat passat, ha acusat als responsables de l’empresa de deixar de fer el manteniment obligat de la flota de vehicles i dels contenidors.

Aquesta és la teoria que ha compartit a micròfons de Ràdio Calella TV.

Ara què volen? Generar un conflicte amb l’ajuntament, que els treballadors arribin a la vaga i que l’Ajuntament s’assegui amb l’empresa per arreglar-ho. Que digui, Urbaser vull 700.000 euros més o 1 milió d’euros més.

L’extinent d’Alcaldia de Serveis Públics, qui va portar la gestió política de la neteja i la recollida selectiva, ha explicat que sempre va tenir la sensació que Urbaser-Arca del Maresme no volia prestar el servei a Calella, i que ara se n’estan pagant les conseqüències. També ha revelat que amb l’alcalde Buch – el mandat passat – van mantenir una reunió amb els qui eren llavors els responsables de l’empresa en la que se’ls va plantejar que renunciessin a la contracta.

A continuació podeu recuperar íntegrament la tertúlia del programa LA CIUTAT:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *