L’Escola Freta celebra aquests dies tres festivals de Nadal

Aquest divendres a la tarda es celebra el dels alumnes d’infantil. Dimarts 22 de desembre al matí es farà el festival dels alumnes de secundària, i a la tarda serà el torn dels alumnes de primària. El plat fort dels espectacles són, evidentment, les nadales i els poemes.

Demà a la tarda els alumnes d’Infantil del Freta oferiran les seves actuacions nadalenques a tots els pares, familiars i amics que els vulguin anar a escoltar. El Festival es farà entre les 3 i les 5 de la tarda i actuaran, per grups, els alumnes de P3, P4 i P5.

El Festival de Nadal de Secundària serà dimarts al matí, entre les 11 i la una del migdia. Al ser els alumnes més grans, aquí podrem trobar actuacions de gran qualitat, molt treballades i elaborades des de mesos enrere especialment per a l’ocasió.

I finalment el mateix dimarts 22 però a la tarda, entre les 3 i les 5, es farà el Festival de Nadal dels alumnes de 1r a 6è de Primària, que actuaran separats segons siguin del cicle inicial, mitjà o superior.

El Coordinador d’activitats de l’Escola Freta, Manel Vicente, ha destacat que aquest any tots els festivals es fan a un mateix espai, que és una sala reformada molt adequada per aquestes activitats. Vicente: “Enguany fem tres festivals a un teatre que tenim reformat, arreglat totalment. Des de l’Escola estem molt orgullosos de tenir aquest espai propi. Té un aforament per unes 300 persones, i és molt condicionada i molt adequada, idònia per fer aquests festivals perquè la sonorització és molt bona“.

Com que l’aforament a la sala dels festivals és limitat, l’Escola Freta demana a les famílies que vulguin veure els seus fills actuar que entrin sols a l’hora anunciada de l’actuació que vulguin veure i tot seguit es retirin per deixar espai als pares i mares que tinguin el seu fill a l’actuació posterior.

Entre cada espectacle hi haurà una mitja part de 10 minuts per facilitar el canvi de pares i mares.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *