Alerta per falses inspeccions d’aigua

Imatge d'arxiu

La companyia de l’aigua de Calella nega que estigui efectuant controls de qualitat de l’aigua als domicilis particulars. Adverteix així de la presència de persones que diuen actuar en nom de Gestaigua per aconseguir accedir a les llars i oferir equips domèstics per al tractament de l’aigua d’aixeta. En cap cas és aquest el procediment que segueix Gestiagua per garantir la qualitat de l’aigua subministrada, que asseguren compleix amb escreix tots els requisits de la normativa vigent.

El gerent de Gestaigua, Elies Serraviñals, admet que no es tracta d’un fet puntual. Periòdicament reben trucades d’usuaris que diuen haver rebut la visita de personal que, usant el nom de la companyia de l’aigua de Calella, fan comprovacions de l’aigua i ofereixen productes per millorar-ne la qualitat. “El passat mes de març també vam tenir notificacions de ciutadans que ens comentaven la mateixa situació”, ha assegurat el gerent de la companyia de l’aigua de Calella, qui en declaracions a Ràdio Calella TV, ha deixat clar que mai, per les comprovacions de qualitat, necessiten accedir als domicilis. “Per fer les analítiques que marca el Reial Decret sanitari agafem les mostres a la xarxa pública, al carrer”, ha afegit.

Des de Gestaigua s’ha emès un comunicat en què s’assegura que l’aigua d’aixeta del municipi compleix amb tots els requisits sanitaris i també de qualitat.

S’entén que hi hagin empreses que duguin a terme campanyes comercials de tipus agressiu, però no fent un ús fraudulent del nom de la companyia. “No sabem quines són les empreses que fan aquestes pràctiques i difícilment és punitiu, per part nostra”, admet el gerent de Gestaigua, qui fa aquest aclariment davant el dubte que aquestes visites puguin aixecar entre la població: “L’aigua compleix totes les condicions sanitàries i aquest tipus de comentaris no tenen res a veure amb la qualitat de l’aigua que surt de l’aixeta”.

Els tècnics i personal de la companyia de l’aigua va sempre identificat i amb l’acreditació corresponent en totes les actuacions que realitza.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.