El semàfor a demanda dels apartaments Codina entra en funcionament

No plou mai a gust de tothom. Una frase feta que ben bé descriu com s’ha encaixat la posada en marxa, aquest dimecres, del semàfor amb polsador que permet creuar la carretera N-II i accedir als apartaments Codina i a la zona de Puig de Popa. Un equip de Ràdio Calella TV ha recollit l’opinió de vianants i conductors respecte la funció i els efectes que tindrà aquesta nova senyal en la mobilitat a la ciutat.

Els conductors que han atès els micròfons de Ràdio Calella Tv han expressat la seva disconformitat amb el fet que s’hagi posat un nou semàfor que permet creuar la carretera N-II a la ciutat. El darrer ha entrat en funcionament aquest dimecres i és una de les mesures recollides en el Pla de Millora Urbanística de la zona de Puig de Popa, amb l’objectiu de millorar l’accés al nucli residencial dels apartaments Codina. Es troba ben a prop de la rotonda sud de Calella, enllaçant per un pas de zebra el centre mèdic Creu Groga i l’entrada a l’Hotel Las Vegas.

 

COTXE 3

Els usuaris de la via alerten de la congestió de trànsit que pot provocar i el temps que caldrà destinar per creuar la ciutat per carretera. “Hi haurà moltes retencions… Ja n’hi ha tres a Calella”, exclamaven uns turistes que s’esperaven que el semàfor es posés en verd per reprendre la circulació.

COTXE 2

 

 

“És una vergonya! N’hi ha masses, fins arribar a casa n’he de creuar tres per fer només mil metres”, deien els ocupants d’un turisme.

 

Una opinió ben diferent en tenen els vianants, que celebren l’entrada en funcionament del semàfor amb polsador per qüestions de millora de la seguretat i de la mobilitat. Evitaran haver de passar obligatòriament pel pas subterrani, que s’inunda i queda impracticable cada vegada que cau un ruixat important.

DONES

 

“És genial perquè havíem de fer tota la volta per venir aquí, i també perquè cada vegada que plou s’inunda el soterrani. És una millora molt important”, asseguraven dues veïnes de la zona de Puig de Popa.

 

GERARD PII un vianant que passava el semàfor en verd, defensant que la millor solució per a la mobilitat de tots és el pas subterrani. “Vinc de Santa Susanna, he de passar per Pineda i llavors per Calella. Crec que és més positiu un pas subterrani que un de vianants per la N-II. L’he agafat perquè ja està en verd, però sóc més partidari de passar per sota”, ha manifestat.

 

La instal·lació del semàfor amb polsador ha tingut un cost de 25.000 euros, assumit per l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat