Alerta per vent al Maresme

Protecció Civil alerta d’un nou episodi de forts vents que arribarà al Maresme demà dimarts, amb ratxes que podran superar els 70km/h. La previsió és que el temporal s’assimili al que vam viure a finals de la setmana passada i que també va provocar un fort onatge que va inundar la Riera Capaspre. Davant d’això, s’aconsella prendre el màxim de precaucions per evitar situacions de risc.

Activada la prealerta del Pla VENTCAT a les comarques del Maresme, la Seva i el Barcelonès, en una jornada amb més presència de núvols i amb possibilitat de ruixats pocs febles que podran afectar qualsevol punt de la comarca.

La combinació de vent i pluja pot complicar la situació i, per això, es recomana actuar amb molta precaució en la mobilitat i adequar sempre la velocitat a les condicions meteorològiques i l’estat de la via i del trànsit.

infografia ventades

S’aconsella evitar els parcs i les zones boscoses perquè el vent pot fer caure les branques i els mateixos arbres. També vigilar amb el mobiliari urbà i els elements que poden caure de balcons i façanes. Al mar, es demana no apropar-se a esculleres, espigons o passejos marítims arran d’onades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *