Alguns peluts evacuats de la protectora de Palafolls ja estan en procés d’adopció

GOSSOS WEB

La protectora de Palafolls ha agraït l’allau de mostres de solidaritat rebudes en l’última setmana, després que se’ls inundessin les instal·lacions pel desbordament de la Tordera. La protectora de Palafolls, va veure com l’aigua de la Tordera va negar tots els racons. En aquell moment, la prioritat va ser salvar gossos i gats. Un vídeo penjat a les xarxes va fer possible que, en un matí, 40 animals trobessin acollida. Ara la protectora, a poc a poc va reprenent la normalitat després que aquest cap de setmana desenes de voluntaris s’apropessin fins al refugi per ajudar a reparar tots els desperfectes.

Allaus i allaus de solidaritat és el que ha rebut la protectora de Palafolls aquesta darrera setmana. Després de la resposta excepcional per acollir els peluts que vivien en el refugi, aquest cap de setmana s’han vist sobrepassats per una altra allau de solidaritat. Desenes de voluntaris es van organitzar dissabte per col·laborar en la reparació de les seves instal·lacions, afectades pel desbordament de la Tordera. Ester López, és una voluntària de la protectora de Palafolls.

Va ser impressionat. O sigui, la crida de l’acollida ja es va fer viral per xarxes i va ser molt vist, i la resposta va ser massiva. Però amb la crida que vam fer que ens ajudessin a arreglar al refugi estàvem al·lucinades de com la gent va venir amb tota mena de maquinària però poder arreglar el refugi i tots els desperfectes. És més, vam millorar les instal·lacions de la protectora.

A hores d’ara la protectora ja ha recuperat la normalitat i de mica en mica, esperen que puguin anant arribant els gossos que han estat en cases d’acollida durant aquests dies de temporal.

Ara la protectora la tenim neta, estem acabant de posar ordre a tot plegat. Tenim tots els desperfectes arreglats, totes les casetes dels gossos que s’havien podrit i mullat les hem pogut arreglar. I ara és això, estem en fase d’ultimar detalls per l’arribada dels gossos. El que serien les instal·lacions de la protectora ja estan al 100%.

López s’ha mostrat molt agraïda a totes les famílies que van decidir acollir i ha celebrat que hi hagi algun procés d’adopció obert. També agraeixen aquelles famílies que estan allargant l’acollida fins que passin els dies de fred.

Han tornat alguns, d’altres estan fent el procés d’adopció, i altres segueixen en cases d’acollida. El que passa, és el que diem, quan tens un gos a casa li agafes estima, i se’t fa molt dur tornar-lo, i més si sap que ha de tornar a una gàbia, a estar sol… Llavors estem una mica allargant les acollides amb aquells que poden perquè encara fa fred i hi ha molta humitat.

També han volgut agrair a totes les persones que els han ajudat fent donacions de tota mena; amb pinso, mantes, i inclús donacions econòmiques.Tot i que els efectes del temporal van ser devastadors, la protectora ha sabut tirar endavant i trobar-hi el cantó positiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *