Comencen les obres que integraran el carrer Sant Antoni a l’eix comercial de Calella

Arrenca la primera fase de les obres de remodelació de dos trams de carrers cèntrics de Calella, que tindran una durada de 4 mesos, en total. S’ha començat a treballar al carrer Sant Antoni, entre Sant Joan i Bruguera, amb una doble actuació superficial i sota terra, per renovar i separar els canals pluvials i de la xarxa de clavegueram. Estèticament, quedarà integrat a l’eix comercial de Calella per mitjà d’una pavimentació a un únic nivell, fet de granit rosa. L’Ajuntament de Calella ha informat que els propietaris de guals podran recollir a Gestvia autoritzacions d’aparcament gratuït a les zones blaves.

Mentre durin les obres al carrer Sant Antoni, no es podrà accedir als aparcaments de les finques del tram entre Sant Joan i Sant Pere. L’estimació és de dos mesos. Per això, els propietaris podran obtenir una autorització per deixar el cotxe a la zona blava, que s’haurà de recollir a Gestvia. Caldrà presentar documentació com l’adreça de la plaça d’aparcament, la matrícula del vehicle i el justificant de l’IBI o lloguer de la plaça; també del gual d’aparcament particular.

La remodelació del carrer Sant Pere, un cop s’enllesteixi la primera fase

Els treballs adjudicats a l’empresa Excavaciones Bermúdez per un import de 350.000 euros també inclouen la remodelació del carrer Sant Pere, entre Sant Antoni i Bruguera. Tindrà un tractament superficial diferent perquè se seguirà la pauta del carrer Bruguera. És a dir, un vial amb pas segregat de vehicles i vianants, amb una part central asfaltada.

El projecte inclourà la renovació dels serveis de clavegueram i pluvials, i s’implantarà una infraestructura de telecomunicacions.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *