Nou cicle de caminades “Pas a pas” després de l’èxit de la primera edició

El CAP i l’Ajuntament de Calella han programat 10 sortides per a la segona edició del projecte Pas a Pas, caminades per promoure els hàbits saludables. Tots els dijous feiners entre el 13 de febrer i el 23 d’abril. L’activitat mantindrà el mateix format i, abans d’iniciar la ruta, el personal sanitari de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva oferirà una breu xerrada monogràfica. Els assistents més constants i que puguin acreditar haver participat en almenys 8 caminades entraran en el sorteig d’una panera de fruita i verdura.

Les caminades tenen un recorregut d’entre 3 i 5 quilòmetres, amb poc desnivell, i aptes per a persones de totes les edats. El punt de sortida serà el CAP de Calella a les 9 del matí, on abans s’haurà ofert als assistents una xerrada monogràfica sobre un tema vinculat amb la salut.

El primer dia es repartirà a tots els participants un carnet que hauran de portar a cada sessió perquè se’ls posi un segell per cada caminada que realitzin. Entre els participants que facin 8 o més sessions se sortejarà una cistella de Casa Ametller amb fruita i verdura.

Els grups sempre aniran acompanyats per persones de l’Àrea d’Esports i de Salut del consistori i per un professional sanitari del CAP.

?? CALENDARI DE CAMINADES
13/02
20/02
27/02
05/03
12/03
19/03
26/03
2/04
16/04
23/04

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *