Allau d’hospitalitzacions per Covid des de Sant Joan

Arxiu

47 persones han ingressat per positiu per coronavirus des del 23 de juny a l’hospital de Calella, segons acaba de fer públic la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que confirma 2 noves defuncions per la malaltia. Les autoritats confirmen que hem entrat en la setena onada de la pandèmia i que això s’està traduint amb un increment de la pressió hospitalària.

Al Sant Jaume de Calella ara mateix hi ha 42 llits ocupats per pacients Covid. Des de la revetlla de Sant Joan s’han registrat 47 nous ingressos i s’han donat 20 altes, i també es confirmen 2 defuncions per la malaltia.

A tot això, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta 36 positius entre els professionals dels centres, que ara mateix estan en aïllament.

Pel que fa a les dades epidemiològiques tractades pel grup de recerca BIOCOMSC de la UPC, aquestes indiquen que el risc de rebrot a Calella se situa per sobre dels 700 punts i que l’RT, la velocitat de reproducció de la pandèmia, es manté per sobre l’1, en fase expansiva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *